Jordan King ha dominat una cursa difícil amb la pista molla. Rowland ha acabat segon i Lynn ha completat el podi després de sortir des de P11.

La cursa va començar després del cotxe de seguretat degut a la gran quantitat d’aigua que hi havia a la pista. El SC va marxar després de 4 voltes i Marciello ràpidament va començar a guanyar posicions, pujant fins a la quarta, per darrere de Rowland, Nato i King, que es va defensar dels atacs del seu company d’equip. El SC va fer una segona aparició després que Pic deixés a Gelael a la grava.

A la reanudació, Ghiotto i Latifi tenien una batalla pel cinquè lloc, mentre que Rowland, Marciello i Ghiotto van atrapar a Nato i van anar a per la victòria. Per la seva part, Eriksson, qui havia sortit des de P5, rodava en P10 però va cometre un error que el va fer caure fins la P19. Giovinazzi va passar per la grava i va caure de P9 a P13.

Nato va perdre una altra posició amb Latifi i va ser P6. Tot i així, va perdre la posició amb uns altres 4 pilots després de lluitar amb Evans durant una volta sencera. King seguia liderant amb 4 segons de diferència sobre Rowland, qui tenia a Marciello i a Ghiotto per darrere, en la lluita per aconseguir el podi. Lynn, que rodava en P11 un parell de voltes abans, estava ja a la P5 i enregistrant voles ràpides tota la estona després de treure partit del tren de cotxes que hi havia darrere de Nato. Evans, Latifi, Sirotkin, Gasly i Nato completaven els 10 primers llocs aleshores.

Lynn va atrapar a Ghiotto ràpidament i se’n va anar a per la P3 de Marciello. Mentres tant, Sirotkin i Gasly van enxampar a Latifi i van lluitar per aconseguir la P6, mentre Giovinazzi intentava treure’s a Nato del davant, però el francès va defensar molt bé la seva posició durant 2 voltes. Latifi va fer un petit error que va permetre a Giovinazzi arribar a P9.

Markelov va decidir posar pneumàtics de sec ja que la pista s’estava assecant amb relativa rapidesa. El cotxe de Latifi va quedar encallat a la sortida del Pt Lane, la qual cosa va fer que el SC tornés a sortir altra vegada. Molts pilots van parar a posar els slicks, però el SC va ser tan curt que no els va permetre posar-se al dia amb el grup de capçalera. Marciello va fer un petit error al intentar avançar a Rowland i Lynn el va avançar. Giovinazzi va superar a Gasly i Evans en 2 revolts, i Gasly va ser capaç de passar a Evans, també. Giovinazzi va superar Sirotkin una volta més tard i ja era P6 amb 2 voltes pel final, però no es va aturar allà i va robar la P5 de Ghiotto.

Finalment, King va guanyar la cursa per davant de Rowland i Lynn. Marciello, Giovinazzi, Sirotkin, Gasly i Evans van completar els punts, mentre que Ghiotto va caure fins la P9 després de fer una virolla a l’últim revolt. Canamasas va completar el Top10 per davant de Markelov, que era 5 segons més ràpid que la resta dels pilots que portaven slicks al final de la cursa.