Sébastien Buemi ha aconseguit la última pole position de la temporada al circuit del  Battersea Park, a Londres. En una volta on ha superat en gairebé un segon a tots els rivals, ara empata a punts amb Di Grassi (tercer). Prost ha acabat segon.

En el primer grup, els pilots realitzaven dues voltes de classificació, aquest cop sense accidents. Nicolas Prost (Renault e.Dams) era el més ràpid seguit de Sam Bird (DS Virgin) i Nelson Piquet (NEXTEV TCR) que superava als dos Dragon.

El temps del guanyador d’ahir es mantenia com a millor temps després de la participació del grup 2 on el líder del campionat, Lucas di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport) aconseguia situar-se en segona posició provisional, just per davant de Jean-Eric Vergne (DS Virgin).

Di Grassi es quedava expectant a el que el seu rival pel campionat, Sébastien Buemi (Renault e.dams) fes en el grup 3. El suís amb un cotxe amb millors prestacions que el del brasiler, aconseguia situar-se en primera posició provisional, amb un temps 7 dècimes més ràpid que el de Prost.

En el quart grup i últim grup saltava a sorpresa. Oliver Turvey (NEXTEV TCR) assolia classificar-se per la superpole en marcar el tercer millor temps.

Per tant, la superpole se la disputarien Nick Heidfeld (Mahindra Racing), Di Grassi, Turvey, Prost i Buemi.

A la super pole, tot i una bona volta de Lucas di Grassi que aconseguia superar a Oliver Turvey, el d’Audi no podia superar el gran ritme dels Renault i especialment el de Buemi que aconseguia ser un segon més ràpid que el brasiler.

Amb la pole position, Buemi aconsegueix empatar a punts amb Lucas di Grassi, per tant, qui acabi per davant del altre, s’emportarà el títol.

Resultats: 1 Buemi 2 Prost 3 Di Grassi 4 Turvey 5 Heidfeld 6 Abt 7 Vergne 8 Bird 9 Piquet 10 Duval 11 D’Ambrosio 12 Conway 13 Senna 14 Da Costa 15 Sarrazin 16 Frijns 17 De Silvestro 18 Ma