El britànic Danny Keirle en la seva primera cursa amb un OK, ha aconseguit vèncer en el circuit PF Internacional el campionat del món de CIK-FIA d’aquesta categoria.

Callum Bradshaw (CRG / Parilla / LeCont) establia el millor temps en la classificació. En les curses classificatòries molts preferits pel títol van quedar eliminats.

Alguns dels exemples són Sami Taoufik, Dennis Hauger i Karol Basz, juntament amb Tom Joyner qui estava lesionat i no va poder competir en les finals.

Per tant, Danny Keirle (Zanardi / Parilla / LeCont), qui havia aconseguit el setè millor temps en classificació, a més d’haver vençut en quatre de les cinc pre-finals, agafava el liderat de la cursa per davant del campió Pedro Hiltbrand (Tony Kart / Vortex / LeCont) qui va ser divuitè en classificació.

Però el destí de la cursa es decidia abans d’aquesta, amb Hiltbrand patint problemes tècnics durant la volta d’escalfament.

Esteban Muth (Zanardi / Parilla / LeCont) de seguida s’ubicava darrere de Keirle, Juho Valtanen (Kosmic / Vortex / LeCont) i David Vidales (Tony Kart / Vortex / LeCont), formant un quartet que duraria fins el final de la cursa.

Muth, no aconseguia arrebatar la primera posició a Keirle qui s’imposava de forma magistral. La segona posició era per Vidales degut a una penalitazció de de Muth que el deixaria fora dels cinc primers llocs.

El podi era completat per Valtanen. Paavo Tonteri (Tony Kart / Vortex / LeCont) i Rasmus Lindh (Exprit / Vortex / LeCont) completaven els 5 primers llocs.

La victòria per Keirle en la seva primera participació en una cursa de OK fa pensar que li obrirà noves portes pel futur, després d’una decent trajectoria a X30.