Jose Manuel Pellicer ha obtingut la primera posició a la classificació general de la Copa Catalana de Trams d’Enduro

Copa Catalana de Trams d’Enduro

Jose Manuel Pellicer ha estat el gran protagonista, liderant la classificació final i amb victòria a la tercera cursa. Pau Conesa ha finalitzat en segon lloc, i Ramon Godino ha completat el podi.

A E-125 2 Temps, Pellicer, Godino i Gerard Vila han estat els tres primers de la categoria. Per altra banda, Conesa ha acabat primer en la categoria Èlit, seguit de Marc Calmet i Elias Durandez.

A la categoria Júnior Oberta, Guillem Inglés ha estat el més ràpid. Les posicions de podi les han completat Nahuel Santamaria i Joan Jiménez.

Manuel Mora ha quedat en primera posició a Màster 45, seguit per Raül Abellán i Riccardo Nelli. A més a més, a Màster 55, Carlos López, Francisco Javier García i Lluís Torra han estat els tres primers.

David Martínez i Marc Molins s’han adjudicat les dues primeres places de la categoria Sènior B, amb Roger Puig en tercer lloc. A Sènior C, Albert Cardona ha guanyat, seguit per Antoni Salamó i Jairo Cano.

A la categoria Femenina Infantil, Adela Godino ha vençut per només sis segons a Carla Castellano. Alexia Gallardo ha pujat a l’últim esglaó del podi.

Àlex Esteban ha liderat la categoria E-65, seguit per Jan Martínez i Àlex Gutiérrez. Per la seva part, Aitor Pla ha obtingut la primera posició a E-85. Nil Masó i Aran López han quedat en segon i tercer lloc respectivament.

A motos clàssiques, Lluís Aurox ha vençut a la categoria TT80, seguit per Albert Fíguls i Damaso Muniente. Hèctor Pla ha travessat la línia d’arribada primer a la categoria TT91, amb Moisès Adell i Gabriel Gutiérrez completat el podi. Finalment, a TT EVO, Juan García, Carlos Marset i Juan Reyes han estat els més ràpids.

Copyright: Federació Catalana de Motociclisme
Lliga Catalana de Motocròs

A MX50, Martín Cantón ha dominat en les dues curses. A la primera cursa, Aleix Farreras i Jordi Martínez han pujat al podi, mentre que a la segona ho han fet Aleix Jové i Farreras.

A la categoria MX65 A-B, Alonso Tribaldos s’ha emportat la victòria a la primera cursa, seguit d’Àlex Gutiérrez i Nil Soler. Rokas Juska ha travessat la línia d’arribada en primera posició en la segona cursa. Roc Rovira ha obtingut la segona plaça, mentre que Gutiérrez ha tancat les posicions de podi.

Ioana Gumeniuc ha estat la protagonista de la primera cursa a MX Juvenil-Cadet. Nil Pérez i Eric Wic han finalitzat en segon i tercer lloc respectivament. A la segona cursa, el vencedor ha estat Wic, seguit de Pérez i Gumeniuc.