Victoria de Jorge Martín que significa el mundial de Moto3. El pilot espanyol sortia malament, però remuntava i guanyava la carrera amb Bezzecchi a la cinquena plaça. L’italià perdia la possibilitat de portar el campionat a València. Dalla Porta i Bastianini tancaven el podi del GP de Malàisia de Moto3.

Penúltima carrera del mundial de Moto3 en Sepang. Jorge Martín sortia des de la ‘pole position’ després d’una classificació agònica que queia a favor del pilot de Gresini. Bezzecchi no podia fer res més que remuntar en carrera per mantenir viu la lluita pel campionat.

S’apagaven els semàfors en el traçat de Malàisia i el líder tenia una molt mala sortida. Martín es rendia davant els nervis de ser campió del món de Moto3 i perdia la primera plaça enfront d’un Marc Bezzecchi que tenia entre cella i cella portar la decisió del mundial a València.

El pilot espanyol queia fins a la vuitena posició i es veia obligat a remuntar si volia tornar als llocs de cap de carrera. El seu màxim rival, Bezzecchi estava al capdavant i havia de mantenir la primera plaça per portar la decisió del mundial a València.

No obstant això, Martín es posava la granota de treball i començava remuntar fins a la primera posició on, en les últimes voltes, feia lloc fins a assegurar-se la victòria.

Els últims metres se centrarien en si Bezzecchi era capaç de ficar-se entre els quatre primers, però un error en l’últim gir li portava a la cinquena posició i perdia el mundial per un sol punt.

Sepang coronava a un Jorge Martín que ha estat el millor de la temporada, però Bezzecchi ha demostrat tenir un gran futur al món del motociclisme i és un dels favorits per al campionat de la propera temporada.

El pilot de l’equip Gresini s’adonava que era campió del món quan creuava la linea de meta i mirava feia darrere per veure com Bezzecchi no era capaç de remuntar.

Final d’escàndol el que tots els afeccionats han viscut en el GP de Malàisia de Moto3 que ha estat a l’altura de tot el campionat. Jorge Martín es feia amb el mundial i la carrera, per davant de Lorenzo Dalla Porta i Enea Bastianini completant el podi.

Per darrere, Albert Arenas acabava cambra i llevava la possibilitat de Bezzecchi de mantenir la tensió fins a l’última carrera del campionat.

En la sisena posició, Di Giannantonio, seguit de Darryn Binder, Tony Arbolino, Tatsuki Suzuki i Niccolò Antonelli tancant el TOP10.