La etapa marató acabarà amb una sorpresa majúscula. Joan Barreda, que tenia absolutament controlat el liderat de la classificació general, ha perdut una hora i mitja respecte Marc Coma quan encara restaven 300 quilòmetres per arribar a meta.

El pilot de Torreblanca va trencar el manillar de la seva Honda a l’etapa d’ahir, però el seu company Demian Guiral li va cedir el seu perquè no tingués problemes en la llarguíssima especial d’avui. Tanmateix, Barreda ha tornat a tenir més problemes però aquesta vegada de major importància, que ha provocat que Jeremías Israel l’acompanyés durant molts quilòmetres. Encara que el pilot castellonenc pugues continuar, ja es pot acomiadar de la victòria i del podi de Buenos Aires.

L’altre cara de la moneda, deixant de banda a Marc Coma que s’emportarà el liderat, es Laia Sanz i Joan Pedrero. Els dos pilots catalans han lluitat per la victòria d’etapa fins els últims metres i sumaran el seu millor resultat en tota la seva carrera esportiva en aquesta competició.

Ampliarem informació en breu.