El pilot alemany, Hannes Janker, ha guanyat la Winter Cup de OK al circuit de Lonato després de superar de forma clara a Nicklas Nielsen en un avançament límit.

Només arrencar ja s’ha vist que aquesta cursa seria cosa de dos. Nielsen i Janker s’han passat i repassat durant tota la primera volta fins que el pilot del KSM ha marcat certa distància per marcar el ritme durant la major part de la cursa. En aquesta primera volta el pilot espanyol de TonyKart, David Vidales, s’ha col·locat en tercera posició, Travissanuto quart i el pilot català de CRG, Pedro Hiltbrand cinquè.

Les primera part de la final de OK ha esta marcada per l’acordió que han fet Nielsen i Janker. Algunes voltes l’alemany de KSM treia gairebé un segon de distància al seu compatriota de KR, i altres voltes era el mateix Janker el que s’aporpava a menys de dues dècimes de Nielsen. Mentrestant, per darrere, Travissanuto avançava a Vidales en la lluita per la tercera posició. No obstant, l’italià ja es trobava a més de 2 segons dels dos primers classificats.

Travissanuto, qui era tercer ha caigut fins la vuitena posició després d’una sortida de pista quan rodava tot sol. Vidales, però no ho ha pogut aprofitar, ja que abans de que es pugués col·locar tercer l’ha avançat Zug. Abans d’acabar aquesta mateixa volta, Hodgson ha avançat a Hiltband, treient-li d’aquesta forma la cinquena posició. A la volta 10, Janker s’ha apropat molt a Nielsen mentre Vidales ha caigut fins la sisena posició.

A la 12a volta, el pilot català de CRG li ha tornat l’avançament a Hodgson per posar-se quart. Zug, per la seva banda queia fins la cinquena posició després de rodar tercer durant moltes voltes. Poc després ha sigut superat també per Vidales i per Travissanuto.

A 5 voltes pel final Janker s’ha llençat sobre Nielsen prenent-li l’interior en la última corba del circuit de Lonato mentre Travissanuto avançava a Vidales per col·locar-se quart. I aquí s’ha acabat tot perquè Janker ha imposat un ritme demoledor i Nielsen, per la seva banda, ha tingut problemes ja que ha perdut 4 segons en 4 voltes. D’aquesta forma Janker ha creuat la línea de meta primer i Nielsen finalment ha arribat a gairebé quatre segons. Qui ha completat el podi ha sigut el català de CRG, Pedro Hildbrand. I fora del podi, Hodgson ha sigut quart, Travissanuto cinquè i l’espanyol de Tony Kart, David Vidales, sisè.