El pilot britànic de l’equip Dams, Jake Hughes, ha liderat la sessió d’entrenaments lliures per davant del seu company d’equip, Jörg (qui ha estat tercer) i Parry, que ha acabat en la segona posició.

 

Hughes era el primer a prendre part d’aquesta sessió d’entrenaments, alhora que Albon, Aitken i Dennis sortien després d’ell.

Després de 10 minuts, Fuoco i Tunjo lideraven la taula amb 3 dècimes de marge amb Dennis, el tercer classificat d’aleshores. L’italià registrava un temps de 2:08.729 i el colombià marcava un ritme tan sols 46 mil·lèsimes més lent. Aquests dos pilots eren els únics que baixaven els cronos dels 2:09.000 fins i tot després de l’equador de la sessió.

A 15 minuts per al final, Aitken i Hughes seguien a la quarta i a la cinquena posició, respectivament. Als 5 minuts, ja es començaven a veure canvis en les posicions del capdavant. Fukuzumi, Kari i Leclerc eren al Top5, i Palou escalava fins a la setena posició.

Més tard, Parry es col·locava al capdavant amb un 2:06.174 i, a 3 dècimes per darrere, trobàvem a Kevin Jörg. A falta d’1 minut i mig, Hughes baixava el temps en 14 mil·lèsimes per fer-se amb el millor temps provisional. Schothorst pujava fins a la quarta posició i De Vries es quedava a 1 dècima, encara que al poc temps, Tunjo es colava entre aquests dos pilots per fer-se amb el cinquè lloc.

Bandera a quadres i Jake Hughes aconseguia marcar el millor crono de la sessió. Parry es feia amb la segona posició i el company d’Hughes, Kevin Jörg s’adjudicava el tercer millor temps. El Top10 el completen Schothorst, Tunjo, De Vries, Leclerc, Janosz, Fuoco i Kari.