L’equip ART Grand Prix ha anunciat la incorporació del francès Anthoine Hubert al seu equip de GP3 Series per a la temporada 2017.

El francès de 20 anys va iniciar-se als monoplaces el 2013 a la Formula 4 Francesa on va aconseguir el campionat, els dos anys  següents els va competir a la Formula Renault 2.0 on va destacar en les seves victòries en el campionat ALPS i en el cinquè lloc de la general el 2015.

Amb un futur incert, Hubert afrontava el 2016 unint-se a última hora a l’equip Van Amersfoort Racing a la Formula 3 on a meitat de temporada, va plantar cara al seu company d’equip Callum Ilott qui era el pilot amb més experiència a la FIA Formula 3 Europea.

A finals d’any el francès va provar amb l’equip ART Grand Prix amb qui finalment ha acordat un acord per a la temporada 2017 de GP3 Series.

Hubert s’incorpora als ja confirmats Jack Aitken, Nirei Fukuzumi i George Russell, un equip que té tota la pinta de ser el més exitós aquesta campanya, a l’espera de la confirmació d’altres pilots.