Valentin Hasse-Clot ha anunciat la seva incorporació a l’equip Fortec Motorsports per competir les darreres rondes del Eurocup Formula Renault 2.0.


El francès després de debutar aquesta temporada amb l’equip Strakka Racing –aconseguint un podi a Monza en el NEC (Campionat Nord Europeu), va haver-se de canviar a Manor MP Motorsports per culpa de la retirada de Strakka a la categoria.

El pilot de París ara s’incorpora a un equip punter com és el Fortec Motorsports per al que queda de temporada, és a dir, per a les rondes de Silverstone, Nürburgring, Le Mans i Jerez.

Hasse-Clot ha comentat a FormulaRapida.net –lloc on ben aviat s’incorporarà com a blogger, per parlar de aquesta estranya situació de 3 equips en 5 mesos:

“Sempre és negatiu canviar-se d’un equip a l’altre durant la temporada però no va ser la meva discissió, Strakka es va retirar del campionat. Intento mantenir-me concentrat en la meva feina però sempre és complicat aprendre a com treballar amb un equip nou a mitja temporada.”

El francès va provar anteriorment amb l’equip Fortec Motorsports durant la pre-temporada, fet que va estranyar la seva no incorporació a l’equip britànic:

“No vaig incorporar-me a Fortec Motorsports abans de començar la temporada perquè ja tenien l’alineació completa. Tot i això era molt content amb Strakka.”

Us recordem que la propera cursa del Eurocup és aquest cap de setmana al circuit de Silverstone on Hasse-Clot mai ha competit. El Parisenc ens va comentar les diferencies entre el Fórmula 4 del any passat i el Renault 2.0:

“La gran diferencia entre la F4 Francesa i l’Eurocup 2.0 està en els equips. És cert que a la F4 cada pilot està en un equip, 1 simultani! Al Eurocup 2.0 és una autèntica guerra entre els equips. El teu equip es converteix en a teva família! I el cotxe canvia moltíssim. EL 2.0 és 10 segons més ràpid que el F4 en una volta. A més a més estàs en els esdeveniments de les World Series by Renault que són molt grans i amb molts espectadors; canvia bastant respecte els petits esdeveniments a França.”