Rio Haryanto (Campos Racing) ha guanyat hui la segona cursa de la GP2 en SIlverstone després de liderar totes les voltes. Marciello (Trident) ha estat segon i Gasly (Dams) tercer. Vandoorne ha acabat novè, primera vegada que no puntua en aquesta temporada.


 

Haryanto va mantindre la primera posició en la sortida mentres que Yelloly que sortia segon, va perdre moltes posicions. Al final de la primera volta, Canamasas va fer una virolla després de tocar-se amb Nato.

Rossi necessitava aconseguir traure-li punts a Vandoorne, que després d’una mala sortida, rodava novè. El pilot de Racing Engineering va avançar a Lynn per fora en Copse però no va respectar els límits de la pista pel que se li va obrir una investigació. Finalment el pilot nord-americà va rebre una penalització de 5 segons que se li sumarien després de la cursa.

Vandoorne necessitava recuperar posicions i a la volta va superar a De Jong per a entrar en la zona de punts. Jordan King, després d’haver eixit molt arrere, estava rodant molt ràpid i ens va delectar amb dos fantàstics avançaments a Leal i a Ceccotto en la corba 6.

Yelloly estava pegat a Lynn, però el pilot de Dams no s’anava a deixar avançar fàcilment i es va defendre de molts intents d’avançament del pilot de Hilmer. Poc després va arribar a ells Sirotkin qui ràpidament va superar a Yelloly i es va llançar a per Lynn.

Entravem en les últimes 4 voltes de cursa i Haryanto tenia un còmode avantatge de 2.5 segons sobre Marciello que rodava segon. Per darrere, Rowland va avançar a Vandoorne i ho deixava fora de les posicions de punts.

Però Sirotkin no podia avançar a Lynn i Yelloly li va tornar l’avançament per dins en Copse. El pilot rus va continuar perdent posicions, esta vegada a favor de Rowland. Finalment, Yelloly va avançar a Lynn a l’última volta.

Haryanto es va fer amb la victòria després de liderar totes les voltes de la cursa. Marciello ha estat segon i Gasly tercer. Rossi ha estat quart a pesar de la penalització que tenia. El top 10 ho completen Yelloly, Lynn, Rowland, Sirotkin, Vandoorne que no puntua per primera vegada en aquesta temporada i Jordan King.