L’indonesi és un experimentat competidor en GP2 havent aconseguit ja dos podis en el campionat que d’avantsala a la Formula 1. Haryanto i Arthur Pic defensaran els colors de l’escuderia Campos Racing en la temporada 2015.

 

Campos Racing ha anunciat Rio Haryanto com a nou pilot per a la temporada 2015 de GP2. Aquest acord suposa per a l’equip amb seu a Alzira comptar amb un dels pilots més experimentats actualment en la graella del campionat.

 

Nascut el 22 de gener de 1993 a Surakarta (Indonèsia), Haryanto és el millor representant de l’automobilisme indonesi. Va començar la seva carrera esportiva el 2008 a la Formula Àsia 2.0 i la Fórmula BMW per, ja al 2009, imposar-se en la Formula BMW Pacific. El 2010 va compatibilitzar la seva participació en GP3, on va acabar cinquè, a més de ser provador a Marussia Virgin Racing. Repetiria a GP3 el 2011, participant també a Auto GP per debutar a final de temporada a GP2. Des 2012 a 2014 ha competit en GP2 i, durant aquests anys, ha aconseguit un segon lloc (Silverstone, 2013) i un tercer (Mònaco, 2014) com a millors resultats.

 

 

“Estic molt feliç de tornar a la GP2 aquest any i estic desitjant treballar amb Campos. Crec que Campos Racing és un equip molt fort i compromès per assolir els majors èxits. A més Adrián sap com motivar els pilots. Vull agrair a Pertamina el seu suport “, explicava Haryanto.

 

 

Per la seva banda, Adrián Campos deia que

“vull donar la benvinguda a Rio Haryanto al meu equip. Estic molt content amb la seva incorporació, és un pilot molt experimentat i ens treballarem perquè obtingui els millors resultats “.

 

Haryanto formarà equip amb el francès Arthur Pic, que ja l’any passat aconseguia grandíssims resultats en la seva temporada de debut a la categoria.