Lewis Hamilton s’enfronta a un nou complicat Gran Premi de la Xina. El britànic ha rebut una penalització de cinc posicions després de canviar la caixa de canvis del seu Mercedes.


Lewis Hamilton és l’home rècord del circuit de Xangai, que acull aquest cap de setmana el Gran Premi de la Xina. No obstant això, les coses no estaran tan senzilles per sumar el cinquè triomf en aquest circuit, i és que el britànic rebrà una penalització de cinc posicions a la graella de sortida de diumenge. Així doncs, l’actual campió del món partirà com a mínim de la sisena posició, en la tercera línia de sortida.

El motiu és el canvi de la caixa de canvis del seu Mercedes W07, que va patir danys després del Gran Premi de Bahrain, possiblement a causa de l’impacte del Williams de Valtteri Bottas a la sortida. Després d’una completa inspecció de la caixa de canvis es va decidir canviar-la en les pròximes curses per evitar danys majors, i han decidit que la millor opció era a la Xina gràcies als múltiples punts d’avançament del circuit de Xangai, que al costat dels bons resultats de Hamilton en els últims anys, fan més possible la remuntada.

Així doncs, tot a punta a que les coses es posaran de cara per al Mercedes de Nico Rosberg, que ha guanyat les dues primeres curses de l’any. No obstant això, també és una oportunitat per a Ferrari per intentar fer-se amb la victòria o un doble podi després d’acumular dos zeros en aquest inici de Mundial.