Maximilian Günther i el seu company a l’equip Prema Powerteam, Lance Stroll han aconseguit les pole positions per a les curses d’aquest cap de setmana de la FIA Formula 3 Europea al Red Bull Ring, Àustria. Günther sortirà des de la posició preferent en la Race 1, mentre Stroll  ho farà en les dues següents.

Segon cap de setmana consecutiu per a la FIA Formula 3 Europea que arriba al circuit de Spielberg després del històric Gran Premi de Pau en que el guanyador va resultar ser Alessio Lorandi (Carlin), qui arriba amb la moral alta aquest cap de setmana.

Un Lorandi que tindrà com a nou company d’equip a Wiron Tan en el cotxe que hauria d’utilitzar Raoul Hyman.

En els primers entrenaments lliures el nou asfalt del traçat s’ha notat i de seguida s’ha començat a rodar més ràpid que els temps de la pole de l’any passat. Lance Stroll ha estat el més ràpid seguit del seu company d’equip a Prema, Maximilian Günther.

Pel que fa als segons lliures, eren els Motopark de Joel Eriksson i Sergio Sette Camara els més ràpids, tot i no superar el temps del canadenc.

Ja en classificació Maximilian Günther aconseguia una tanda sense problemes, per assolir la pole position per a la cursa 1. L’acompanyarà a la primera línia de sortida Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) amb Ben Barnicoat (Hitech GP), Lance Stroll i Mikkel Jensen(kfzteile24 Mücke Motorsport) tancant el top5.

La segon classificació es disputava per la tarda i ens deixaria un Stroll que aconseguia ambdues poles, després d’una gran lluita amb Ilott –classificat segon i tercer. Russell (Hitech GP) confirma que ha tornat a la lluita pel campionat amb el segon lloc per la Race 2 i el sisè per la tercera.

Però la sorpresa del dia l’han marcat els rookies i especialment David Beckmann (kfzteile24 Mücke Motorsport) qui ja va avisar a FormulaRapida.net que en aquest traçat es sent molt còmode. I és que l’alemany ha aconseguit el cinquè i el tercer lloc per la Race 2 i Race 3 respectivament. Bon paper també per part de Niko Kari (Motopark) quart per ambdues curses, solucionant així els problemes de motor que ha patit aquest matí.

Demà serà el dia de disputar dues curses, una pel matí i l’altre per la tarda, FormulaRapida.net us informarà a peu de pista de tot el que succeeixi a Spielberg amb el corresponsal Arnau Viñals.