Green aconsegueix la quarta pole per a Audi aquesta temporada de DTM. Segon i tercer sortiran Ekström i Scheider. Molina quart i Juncadella desè.


Es donava inici a la sessió de qualificació del diumenge i el primer en eixir era Mike Rockenfeller.

Des dels primers minuts Audi seguia mostrant-se com a favorit i més en concret el guanyador de la cursa de ahir, Green es col·locava en la primera posició, Muller era segon y Juncadella era tercer.

A falta de onze minuts, quan molts pilots entraven a boxes a canviar pneumàtics, Glock se n’eixia de pista, encara que podia continuar la sessió.

A falta de huit minuts tot el mon tornava a la pista i Scheider li furtava la primera posició a Green, encara que l’anglès aconseguia posar-se primer altra vegada amb diferencia. Esktröm, desprès de estar perdut durant prou de temps, aconseguia posar-se segon.

Vietoris se n’eixia durant la seua volta ràpida i no aconseguia millorar.

Finalment alta pole per a Audi aconseguida per Jamie Green i  altra vegada els quatre primers son pilots de Audi que segueix sent la marca dominant aquest cap de setmana. Segon Ekström, tercer Scheider i quart Molina. Juncadella sortirà desè.  Blomqvist el millor dels rookies sortirà dotzè.