Jamie Green a aconseguit la seua segona victòria de la temporada hui a Lausitzring. Segon ha sigut Mortara i tercer Ekström. Molina quart i Juncadella desè. Carrera sense sobresalts amb un abandonament soles.


 

La graella es preparava per a la sortida i amb les posicions de Wittmann i Farfus enrederides 5 posicions per un sanció després de la classificació.

Semàfor en verd i Molina eixia com un llamp conservant la primera posició en una eixida neta on els quatre Audi conservaven la seua posició, mentre que per darrere havia molta lluita i molts del pilots aprofitaven l’escapatòria per no trencar el cotxe.

Farfus es retirava en la volta dos y Auer feia una virolla i rodava en l’última posició. Per davant Martin s’escapava amb els quatre primers i Green  aprofitava el DRS per a apropar-se a l’espanyol.

La cursa s’estabilitzava i Juncadella avançava dos posicions i pressionava a Wittmann, Wehrlein també pressionava a Wickens i aconseguia avançar-lo, l’alemany era el més ràpid a pista i ara anava en busca del grup dels cinc primers.

A la volta 14 Muller intentava avançar a Da Costa però es tocava amb el portuguès i feia una virolla. Blomqvist que pressionava a Juncadella se n’anava fora de pista perdent moltes posicions. L’espanyol intentava avançar a Wittmann però es passava de frenada. Un parell de voltes desprès Juncadella avançava a l’alemany i una volta mes tard ho feia Rockenfeller.

A falta de 8 minuts, Green donava un colp en la taula i avançava a Molina, una volta mes tard ho feia Mortara i dos mes tard l’avançava Ekström, Molina passava de ser primer a ser quart. Per darrere d’ell, Wehrlein avançava a Martin.

Les coses es mantindrien llevat de que Wickens avançava a Martin, victòria per a Jamie Green, segon Mortara, tercer Ekström i quart Molina. Juncadella en una carrera difícil ha aconseguit pujar fins a les posicions de punts. Pel que fa als rookies Götz ha seguit el millor en la posició numero quinze.