El pilot suec de l’equip Prema Powerteam, Felix Rosenqvist, ha dominat de principi a fi la segona cursa de Monza de la FIA F3. Una cursa molt accidentada on Dennis ha estat segon i Jensen tercer.


Rosenqvist va fer una fantàstica sortida i va mantenir la primera posició mentre per darrere, Leclerc es quedava fora de cursa després de trencar un braç de la suspensió en un toc amb Dennis. A la sortida de la primera xicana, Tatiana Calderón es va tocar amb un altre pilot, provocant un caos que va obligar els comissaris a treure el Safety Car.

Quan es va rellançar la carrera, Rosenqvist va mantenir de nou la primera posició mentre per darrere, Stroll intentava avançar a Giovinazzi en la Corba Grande però el canadenc va calcular malament el espai i es va tocar amb l’italià. Stroll va sortir projectat i va impactar contra la tanca, un accident espectacular on, malgrat donar diverses voltes de campana, el canadenc va sortir pel seu propi peu. Això va obligar a treure el Safety Car per segona vegada en la carrera.

Amb la bandera verda de nou, Rosenqvist es va escapar del grup, per darrere, molts pilots es van veure beneficiats pels accidents i van aprofitar per guanyar posicions.

Després d’això, nou accident, Bocolacci es va tocar amb Gunther al primer revolt i va fer que l’alemany fes una virolla. A la mateixa volta, Beretta va acabar impactant contra les barreres després tocar-se amb un altre pilot. Això va obligar als comissaris a neutralitzar la carrera per tercera vegada.

Després d’unes voltes, bandera verda de nou a Monza, però poc duraria la cursa ja que després d’un toc entre Rao i Lorandi, els comissaris van treure bandera vermella i van posar fi a aquesta accidentada carrera.

Finalment Rosenqvist va aconseguir la victòria seguit de Dennis, Jensen, Ferrucci i Menezes.