Després de 36 voltes, el pilot d’Audi Jamie Green ha aconseguit la victòria en la cursa de Dissabte del DTM a Hockenheimring. És la tercera victòria de la temporada pel pilot d’Audi que ha liderat un doblet amb Mike Rockenfeller segon. El BMW de Timo Glock que sortia des de la pole position ha completat el podi.

Jamie Green (Audi) començava la cursa en segona posició i a la sortida va poder superar a Timo Glock (BMW) qui va perdre la segona posició en l’última volta amb Mike Rockenfeller (Audi) gràcies a una tardana aturada per part del pilot alemany.

Maxime Martin (BMW) finalitzava en quarta posició seguit d’Edoardo Mortara (Mercedes-AMG) i René Rast (Audi). Completa la zona de punts Robert Wickens (Mercedes-AMG), Lucas Auer (Mercedes-AMG), Gary Paffet (Mercedes-AMG) i Bruno Spengler (BMW).

La lluita pel títol es disputarà aquest diumenge. Mattias Ekström arriba com a líder del campionat amb 9 punts d’avantatge sobre Jamie Green. A 13 punts es situa René Rast mentre que Rockenfeller a 20 punts encara té opcions a vèncer un campionat de pilots que caurà en mans d’Audi.