El pilot català Josep Vea va acabar en posicions de podi durant la primera ronda del Campionat d’Espanya de Kàrting a Campillos

La primera cursa de l’any del Campionat d’Espanya de Kàrting de la categoria KZ, celebrada a Campillos, semblava que estaria disputada entre dos pilots: Daniel Vasile i Daniel Macià.

No obstant això, no va ser així, ja que, a tres voltes del final, van tenir una gran lluita que va acabar amb un toc entre ells, fent trompejar a Macià. A més, quan es va reincorporar a la pista, va acabar xocant amb Álvaro García, veient-se obligats tots dos a abandonar.

El líder de la cursa, Vasile, que havia patit alguns danys, va poder frenar a Josep Vea i Adrián Malahiero durant uns instants. Finalment, es va veure superat, i Malahiero es va emportar la victòria, seguit de Vea, que va mantenir la segona plaça durant tota la cursa, i de Carles Martínez, que va guanyar tres posicions.

La segona cursa va transcórrer sense tants incidents, amb Vasile guanyant tres posicions a l’inici de la prova i mantenint-se al capdavant fins al final, aguantant la distància amb el seu company d’equip Vea, que va tornar a adjudicar-se la segona posició.

Álex Lahoz va rodar en tercera posició fins que a dos girs de la conclusió, Malheiro el va superar, traient-li la tercera plaça del podi. Gran remuntada Macià, guanyant vint-i-vuit posicions, i finalitzant vuitè.