Dorian Boccolacci ha marcat el millor temps en la sessió d’entrenaments lliures de la GP3 Series en el circuit de Spa-Francorchamps, Bèlgica. Han seguit al francès, Tatiana Calderón i Kevin Jörg.

Anthoine Hubert (ART Grand Prix) ha començat marcant el ritme per davant de Tatiana Calderón (Dams), Matthieu Vaxivière (Dams), Giuliano Alesi (Trident) i Nirei Fukuzumi (ART Grand Prix.

En arribar a meitat de sessió, els ART Grand Prix començaven a imposar el seu habitual domini amb el jove de Renault, Jack Aitken pujant al primer lloc, seguit de Hubert i del jove de Mercedes George Russell.

Però la sessió no acabaria bé per aquests pilots que acabarien la sessió entre la tretzena i setzena posició. Calderón però sorprendria a tothom ficant-se en el liderat a falta de 7 minuts pel final.

Un temps que només va poder ser millorat per Dorian Boccolacci (Trident), essent 4 dècimes més ràpida que la colombiana. Per darrere han finalitzat Kevin Jörg (Trident), Leo Pulcini (Arden International), Vaxivière, Ryan Tveter (Trident), Marcos Siebert (Campos Racing), Juan Manuel Correa (Jenzer Motorsport) i Alessio Lorandi (Jenzer Motorsport).