Timo Glock ha aconseguit la pole position per la segona cursa del DTM al circuit de Hockenheim, Alemanya. El pilot de BMW s’ha imposat en una pista en condicions canviants. Els Audi de Rene Rast i Jamie Green completen el top3.

Intensos 20 minuts de classificació del DTM. En una pista amb boira baixa lleugera i amb la pista molla, els pilots han sortit a rodar amb els pneumàtics de pluja. Amb aquest compost era Edoardo Mortara qui feia el millor temps seguit del seu company a Mercedes Paul Di Resta i Maxime Martin.

Però el primer en adonar-se que la pista ja estava per rodar amb pneumàtics de sec era Timo Glock que finalment s’emportaria la pole position, en uns intensos 8 minuts finals en que tots els pilots han millorat cada vegada que passaven per meta.

També hem vist moltes sortides de pista en el revolt 6 i un parell també per l’autor de la pole, l’alemany Glock, que no li ha impedit apuntar-se el millor temps amb un 1:31.406.

Hauria pogut estar un doblet per BMW amb Augusto Farfus en segona posició, però el brasiler es veia relegat fins la última posició després de fer una volta més del compte. Aquest lloc doncs l’ocuparà el Audi de Rene Rast que sortirà per davant del seu company Jamie Green, mentre que el millor Mercedes ha estat el de Edoardo Mortara en cinquè lloc.

Resultats:

1 Glock                 2 Rast

3 Green               4 Mortara

5 Rockenfeller 6 Spengler

7 Paffett              8 Auer

9 Engel                 10 Ekström

11 Di Resta         12 Müller

13 Duval              14 Blomqvist

15 Martin            16 Wickens

17 Wittmann     18 Farfus