Després de dos anys patint i haver-ho tingut a prop en nombroses ocasions, Álex Márquez ha aconseguit finalment el seu primer triomf a Moto2, gràcies, en part, a l’accident de Morbidelli. Segon ha finalitzat Bagnaia i tercer Oliveira.

En la sortida, Franco Morbidelli va intentar superar el Poleman Álex Márquez, però aquest va poder conservar el liderat. Dominique Aegerter era tercer amb un sorprenent Xavi Vierge que havia remuntat des de la setena plaça fins la quarta. Després d’una primera volta sense incidents, els pilots del Estrella Galicia 0.0 Marc VDS ja tenien més d’un segon de marge sobre AegerterMatia Pasini va superar Vierge Aegerter i es va posar tercer seguit d’un Pecco Bagnaia que també estava remuntant.

Al tercer gir, Miguel Oliveira va superar Vierge, que es va haver d’obrir i, en tornar a la traçada, Simone Corsi el va tocar i van acabar caient es dos, a més d’un Takaaki Nakagami que no va poder fer res per evitar l’incident. Bagnaia va superar Pasini i es va posar tercer.

Van anar passant les voltes i Bagnaia s’estava consolidant a la tercera plaça. Al setè gir, Márquez es va anar massa llarg en un revolt i va perdre la primera posició amb Morbidelli. Però el liderat va durar poc, ja que dos voltes després, l’italià va caure al novè revolt i es va endur el primer 0 de l’any, deixant Márquez com a líder en solitari i amb mitja victòria assegurada. Bagnaia Pasini eren ara segon i tercer, respectivament.

En les següents voltes no van transcòrrer gaire fets destacables, Iker Lecuona es va resentir de la seva lesió i es va retirar, Khairul Idham Pawi va caure a la volta 15 i Pasini estava atrapant Bagnaia. Dos girs més tard, Sandro Cortese es va afegir a la llista d’abandonaments mentre Oliveira, que rodava quart, s’apropava a la lluita per la segona plaça. En la volta 21, el portuguès va superar Pasini i es va posar tercer, però Bagnaia s’havia allunyat. Darrere d’ells tenia assegurada la cinquena posició un Luca Marini que anava camí d’obtenir el seu millor resultat al mundial. De fet, Marini va estar a punt de superar Pasini, però no ho va aconseguir.

La cursa va continuar tal com anava i Márquez es va fer finalment amb el seu primer triomf a Moto 2, per davant de Bagnaia, que aconsegueix el seu primer podi a la categoria intermèdia; i d’un Oliveira que es ratifica com un dels pilots més forts aquest any. Amb aquests resultats, la lluita pel títol es comprimeix, amb Morbidelli encara líder amb 75 punts, seguit de Thomas Luthi amb 64, Oliveira amb 59 i Márquez amb 49.

La propera cursa del mundial de Moto2 serà el GP de França, que es disputarà al circuit de Le Mans en dues setmanes.