Abu Dhabi –

Aquest cap de setmana, Antonio Giovinazzi té l’oportunitat de convertir-se en el primer Rookie campió de la GP2 Sèries de l’era Pirelli. Ens vam reunir amb ell abans del cap de setmana.


Tot són somriures al Paddock. Antonio Giovinazzi és, probablement, un dels més feliços i un dels que tenen més ganes d’arribar al final d’aquesta temporada. La positivitat és el que regna en les seves paraules quan parla del seu cap de setmana.

“Em sento molt positiu. Estic només set punts davant de Pierre, no és res, però és millor estar per davant que per darrere.”

Aquesta petita avantatge sobre el seu company d’equip, Pierre Gasly, li permet estar més serè per al proper cap de setmana. Tot i ser un rookie, Giovinazzi ja sap el que és tenir la pressió d’aspirar a un títol, ja que va ser subcampió l’any passat a la Fórmula3 Europea. Tot i així, encara té en compte que el francès li posarà les coses difícils en cursa.

“Els entrenaments lliures van estar força bé, ell era P1 i nosaltres érem P3. Estem a prop i crec que classificació serà competitiva.”

No obstant això, no importa el que passi aquest cap de setmana: Giovinazzi admet que va tenir una de les seves millors temporades des que es va iniciar en el món de les curses.

“Vam tenir una temporada fantàstica i volem acabar amb ella d’una bona manera. Una victòria seria perfecte, però sabem que és molt difícil. Però faré tot el possible per guanyar aquest campionat. “