Frederik Vesti aconsegueix la victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya en una cursa sprint amb condicions canviants

La cursa de Fórmula 2 ha començat darrere del cotxe de seguretat a causa de la intensa pluja. Vesti i Jak Crawford han patit un toc a la sortida. Aquest últim ha hagut d’abandonar la cursa.

Vesti no ha patit per avançar a Amaury Cordeel. A partir d’aquí, ha liderat tota la cursa. A més, Cordeel ha perdut posició amb Victor Martins. Cordeel ha sofert molt durant tota la cursa i en un moment s’ha anat a la grava, fent que Dennis Hauger guanyés una posició.

default image
Copyright: Formula 2

A deu voltes del final, alguns pilots han decidit muntar slicks, però seguien sense ser molt més ràpids que els pneumàtics de pluja.

Juan Manuel Correa, un cop muntats els slicks, ha perdut el control del seu cotxe a la primera corba i ha anat a la grava, la qual cosa ha provocat la sortida del cotxe de seguretat. Això ha ofert als pilots que encara no s’havien detingut una excel·lent opció de parar per a muntar els pneumàtics de sec, que ara eren més ràpids.

El cotxe de seguretat ha marxat a tres voltes del final. Theo Pourchaire ho ha aprofitat per passar ràpidament del quart al segon lloc, però no ha pogut avançar a Vesti. Martins ha completat el podi.