Francesco Bagnaia ha aconseguit la victòria davant de Oliveira en l’últim revolt de l’última volta, després d’una carrera en la qual els 2 primers classificats del mundial s’han escapat d’un segon grup que lluitava per l’última posició del podi. Finalment ha estat Marini qui s’ha endut la tercera posició, després de la caiguda de Márquez en l’últim revolt, quan anava tercer.

La sortida podria haver canviat el guió de la cursa completament, ja que Fabio Quartararo ha estat a centímetres de tirar a Francesco Bagnaia, mentre que un toc entre Alex Márquez i Marcel Schrotter ha evitat que el petit dels Márquez s’enganxés al grup format per Miguel Oliveira, Jorge Navarro i Francesco Bagnaia.

Jorge Navarro no ha pogut seguir el ritme dels dos líders del campionat i s’ha anat desinflant fins que Márquez, Pasini i Marini l’han passat. A tot això, Oliveira i Bagnaia s’escapaven fins als 2 segons, mentre que per darrere, Brad Binder s’acostava al grup perseguidor.

Una sanció a Marini a perdre una posició per saltar-se els límits de la pista ha amenaçat les seves opcions de podi. Era l’últim del grup i el pilot que tenia al darrere era Navarro a més de 2 segons, però el fet que la senyalització que IRTA considera vinculant s’ha realitzat en el moment en què Marini havia avançat a Márquez ha facilitat el compliment de la sanció sense un perjudici greu per a les opcions de podi del germanastre de Rossi. Binder, que havia arribat a aquest grup, no ha tingut tanta sort i ha hagut de retardar-se per deixar passar a Navarro, perdent qualsevol opció a lluitar pel podi.

Així s’ha arribat a les últimes 4 voltes, moment en el qual Bagnaia ha llançat el seu primer atac a Oliveira, en la penúltima corba de cadascuna de les últimes 4 voltes, Bagnaia li ha ficat la roda a Oliveira, però aquest sempre era capaç de tornar-li la jugada a l’últim revolt per creuar primer la línia de meta. Però no ha estat així en l’última volta, Bagnaia ha fet que s’esperava en el penúltim revolt, però no ha intentat tancar-li la porta a l’última, d’aquesta manera, Oliveira ha passat a Bagnaia a l’entrada de l’última volta, però l’italià ha agafat l’interior i ha sortit amb molta tracció, superant al portuguès, que ha hagut de sortir de pista per evitar el xoc. Per darrere, arribava Márquez amb totes les opcions de completar el podi, però ha entrat molt passat a l’últim revolt i s’ha caigut, donant via lliure a Marini, que ha entrat tercer, seguit de Pasini i Jorge Navarro.

Menció especial per a Joan Mir, que sortia des de la posició vint-i-u i ha creuat la meta en vuitena posició.