Després de la seva setena pole, ha afegit la seva setena victòria en la cursa: amb una actuació dominant, Marco Wittmann es va adjudicar la victòria en la segona carrera al Moscow Raceway. En la seva 50a carrera del DTM, el campió del DTM 2014 va guanyar al seu company pilot de BMW Tom Blomqvist i per tant també va reclamar de nou el liderat en la classificació de pilots.


“Avui dia, hem fet tot bé i estic molt feliç”, va dir el guanyador de la cursa Wittmann a la meta. “Avui, tot va ser simplement a la perfecció. Sempre hem mantingut un ull en el temps, perquè anàvem ràpid aquí en sec durant tot el cap de setmana”.

En tercer lloc després de 40 voltes a la pista 3.931 quilòmetres de llarg en una carrera plena d’acció va ser per a Bruno Spengler, un altre pilot de BMW. Augusto Farfus va arrodonir la victòria quàdruple de la marca amb seu a Munic.

Mentre Wittmann i Blomqvist construïen un avantatge de gairebé 20 segons sobre els seus rivals a la part davantera, havia batalles per cada espai d’asfalt en la lluita per les següents posicions, especialment en les etapes finals de la cursa. El pilot de Mercedes-AMG Robert Wickens defensant la seva cinquena posició contra Edoardo Mortara i va tenir un marge de tan sols 0,067 segons en la línia de meta. A la part final de la cursa, Wickens va reportar problemes amb el maneig de l’energia a la ràdio de l’equip i també hi va haver un retard durant la seva parada a boxes que li va costar a l’hora de Canadà. Des del lloc 17 a la graella, Mortara es va obrir camí a través de les files per acabar sisè i per tant manté les seves possibilitats en la lluita pel títol amb vida. D’altra banda, Jamie Green i Paul Di Resta no van poder anotar punts diumenge. Green va tenir dos drive-through – el primer per una col·lisió amb António Félix da Costa i la següent per una infracció de velocitat al pit lane, Di Resta va causar una col·lisió amb Timo Glock en les últimes voltes de la carrera i també va ser penalitzat.

Després de dotze de les 18 carreres d’aquesta temporada, Wittmann està al capdavant de la classificació de pilots DTM amb 130 punts de Robert Wickens (118 punts). Jamie Green és tercer amb 104 punts, seguit per Edoardo Mortara (100 punts) i Paul Di Resta (92 punts).

25.000 espectadors van arribar a veure les carreres DTM al Moscow Raceway. En tres setmanes, l’acció continua amb les carreres 13 i 14 de l’actual temporada al circuit de Nürburgring, del 9 setembre fins al 11.