Carrera somiada per Motopark, que va dominat el podi dels Masters de F3 amb el pilot Júnior de BMW, Joel Eriksson, i els juniors de Red Bull, Niko Kari i Sergio Sette Camara. El jove de Ferrari, Guanyu Zhou va assolir la volta ràpida.

Arrencava la clàssica cursa al Circuit Park de Zandvoort, amb Joel Eriksson controlant la sortida i un Callum Ilott perdent posicions fins a caure al quart lloc. A partir d’aquí, Eriksson i Kari es van desenganxar de la resta i van controlar una carrera estàtica però emocionant.

El finlandès de Red Bull anava calcant els temps d’Eriksson, i en ocasions aconseguia marcar voltes ràpides, però no assolia retallar la distància a menys d’un segon.

Més enrere Sette Camara era perseguit per Ilott, i aquest s’ocupava més en defensar-se del britànic que d’atacar Kari.

Alex Albon va liderar el gran grup del mig i va posar pressió sobre les voltes finals a Ilott, seguit de Pedro Piquet, que va aconseguir defensar-se bé de Anthoine Hubert i Alessio Lorandi. MacLeod, que tornava a la F3 amb Fortec, sobre les voltes finals va avançar a Beckmann, i van acabar 9è i 10è respectivament.

Joel Eriksson va ser un os duríssim de rosegar per a Kari, i així es corona com el “Master Of F3 ” del 2016, succeint en el tron ??als últims guanyadors Antonio Giovinazzi, Max Verstappen i Felix Rosenqvist. Entre la llista de guanyadors també es troben Valtteri Bottas, Jules Bianchi, Nico Hülkenberg, Dani Juncadella i Paul Di Resta.

Resultats: 1 Eriksson 2 Kari 3 Camara 4 Ilott 5 Albon 6 Piquet 7 Hubert 8 Lorandi 9 MacLeod 10 Beckmann

Volta ràpida: Guanyu Zhou