La lluita entre Lewis Hamilton i Nico Rosberg per al campionat de Fórmula 1, ha estat la més votada per als visitants de FormulaRapida.net per un 29% dels vots.

Les lluites pel campionat nominades eren: la lluita de la Fórmula 1 (entre Hamilton i Rosberg), la lluita per la Fórmula Renault 2.0 NEC (entre Barnicoat, Delétraz, Schothorst i Morris), la lluita a Moto2 (entre Rabat i Kallio), la lluita per la Fórmula 3 (entre Ocon, Blomqvist i Verstappen), la lluita per la GP2 Series (entre Palmer, Vandoorne i Nasr) i la lluita per la Fórmula Renault 3.5 Series (entre Sainz, Gasly, Merhi i Rowland).

909128144-538031120145En sisè lloc amb un 8% dels vots trobem a la lluita per el campionat de GP2 Series. El domini de Joylon Palmer el 2014 va ser molt gran, Felipe Nasr no va saber respondre a la regularitat del britànic i va perdre el subcampionat en benefici de Stoffel Vandoorne, qui ha aconseguit més pole positions la passada temporada. La GP2, dóna molt espectacle cada any, i així ho mostren els premis FormulaRapida.net ja que han estat nominats cada any.

En cinquè lloc amb un 12% dels vots es situa la lluita per el campionat de Moto2. Tot i que Rabat va liderar el campionat de principi a fi, el seu company del equip Marc VDS, Mika Kalio, va tallar molts punt i li va donar guerra fins al final. El 2013, Moto2 també va ser nominat com a millor lluita del any; en aquella ocasió els protagonistes van ser Pol Espargaró i Scott Redding.

Quarta posició amb un 14% dels vots es situa la FIA Fórmula 3 Europea. Domini d’Ocon des de la primera ronda del campionat però, ningú esperava que un pilot com Max Verstappen –que acabava de fer el salt als monoplaces, pogués disputar-li el campionat. El neerlandès al final es va haver de conformar amb el tercer lloc, el subcampió va ser Tom Blomqvist. L’any 2013 també es va nominar la FIA Fórmula 3 Europea, en una lluita cara a cara entre Raffaele Marciello i Felix Rosenqvist.

En el darrer esglaó del podi, amb un total del 15% dels vots trobem la lluita pel campionat de la Fórmula Renault 2.0 NEC. Impressionant la lluita, tot i que els que han lluitat pel campionat han tingut poques victòries, la regularitat ha estat clau. Delétraz va començar liderant el campionat però Schothorst va ser qui va liderar bona part d’aquest; però l’auge de Ben Barnicoat –en el seu debut als monoplaces, va ser inesperat per tothom. El britànic va guanyar el campionat per pocs punts. És el primer cop que la categoria és nominada per FormulaRapida.net.

Segon lloc i amb bastants vots, un 22% del total, trobem la lluita que s’ha disputat a la Fórmula Renault 3.5 Series. Només Will Stevens va ser qui va el liderar el campionat abans de que Sainz fes un any per emmarcar amb 7 victòries, rècord a la categoria. Rowland va caure en errors i no va poder lluitar amb l’espanyol en el seu any de rookie, igual que Gasly que va aconseguir acabar subcampió. La sorpresa va ser el nivell de Roberto Merhi qui va aconseguir tallar molt les distàncies amb el madrileny. La categoria va ser nominada el 2012 quan Robin Frijns, Jules Bianchi i Sam Bird es van disputar el campionat.

I finalment, amb un 29% dels vots, la més votada pels visitants de FORMULARAPIDA.NET ha estat la lluita a la Fórmula 1. Duel únic i exclusiu dels dos Mercedes-Benz AMG, Nico Rosberg i Lewis Hamilton. Tots dos imparables, tots dos amb polèmiques però només un ha resultat campió, Lewis Hamilton. La F1 va estar nominada el 2012 també, en aquella ocasió la lluita entre Vettel i Alonso va guanyar per un 58% dels vots.