El inici del FormulaRapida.net Racing no podria haver sortit millor. L’equip format per Abad, Santos i Verdaguer han aconseguit la segona posició en les 3 hores de Resistència de Vic, prova puntuable per el campionat Endurance de la Sodi World Series.

En la sessió classificatòria Alex Verdaguer aconseguia ubicar al FormulaRapida.net Racing (FRR) en tercera posició marcant una volta de 1:01.073, a només 4 dècimes de la pole position establerta per l’equip Open format per Tessmar-Bigas-Noguera.

El pilot més jove de l’equip, Marcel Abad de només 18 anys era l’encarregat d’iniciar la cursa amb un kart el qual no era dels millors de la competència, ja que el kart entregat per sorteig a FRR era francament visible com li faltava velocitat punta.

© Arnau Viñals // FormulaRapida.net

Tot i aquests problemes, Abad aguantaria la tercera posició en els primers revolts però baixaria fins la setena per culpa d’un estil de pilotatge molt agressiu per part de la resta dels pilots.

En iniciar-se les primeres aturades a box, Abad trobaria un ritme sòlid que sumat al canvi de relleu amb Alex Verdaguer, permetia al FormulaRapida.net Racing assolir la segona posició de la cursa.

Amb Verdaguer en pista la distància amb el líder es retallaria fins a 40 segons. L’equip mantindria la segona posició fins al final de cursa amb el relleu de Adrià Santos i seria l’únic equip capaç de mantenir-se en volta de líder.

Finalment una segona posició molt ben treballada per part del equip co-dirigit per Arnau Viñals i Adrià Santos.

Els pilots de FRR no descansen. Després d’aquest podi, Alex Verdaguer competeix demà en les Kàrting Series. També demà competeix Xavier Puigdelliura però a la Fórmula Catalunya. I la setmana vinent, tots dos pilots juntament amb el pilot reserva, Arnau Viñals competiran de forma individual en el 7è Open Kàrting de Velocitat.

Declaracions

Arnau Viñals, Propietari de FormulaRapida.Net Racing:

“La intenció d’endinsar-nos en el món del kàrting era per guanyar. Per això tenim els pilots que tenim en l’equip i per això avui en la primera cursa com a FRR hem aconseguit pujar en el segon esglaó del podi. La clau de la cursa ha estat pensar constantment en que la victòria era possible. Finalment per un mal inici de cursa i un kart “no fàcil” –deixem-ho en aquestes paraules- no s’ha aconseguit el triomf.

“Felicitar a tot el equip i en especial a els pilots, Adrià Santos, Marcel Abad i Alex Verdaguer per l’increïble treball en pista. Quan parlem de la paraula “equip” ells són la imatge que m’arriba al cervell en primer lloc, i aquest fet no és pas casualitat.”

Adrià Santos, pilot i Team Manager de FormulaRapida.net Racing:

“Ha estat una gran cursa per l’equip, els pilots han fet molt bon treball. Si no hagués estat per els problemes de trànsit en la primera tanda podríem haver estat més endavant, tot i això gràcies a la segona tanda hem aconseguit assegurar la segona posició. Però de nou, els pilots han fet un gran treball especialment l’Alex [Verdaguer] que ha estat el més ràpid en pista per l’equip. El Marcel [Abad] també ha fet una gran feina mantenint la distància amb el millor pilot de l’equip líder de la cursa.

“Avui s’ha demostrat que FRR pot aconseguir grans coses, què té un gran equip i una estructura sòlida al darrere, i simplement afegir que això és l’inici d’un gran projecte.”