Nico Hulkenberg continuarà almenys una temporada més a l’equip Force India. Després de tornar aquest any a l’equip indi després d’un any a Sauber, l’alemany ha recompensat l’oportunitat amb una gran temporada on s’ha mantingut regularment en els punts, i que l’ha premiat amb la renovació del seu contracte per al 2015.


Nico Hulkenberg ha estat la següent fitxa moguda del mercat de pilots. L’alemany ha estat confirmat per Force Índia per mantenir-se al equip com a pilot titular al 2015. L’alemany, va debutar a l’escuderia índia al 2011 com a tercer pilot, i ja al 2012 va substituir a Adrian Sutil com a pilot oficial. Després del seu pas per Sauber el 2013, l’alemany va tornar aquest any a Force India, on ha obtingut grans resultades aquesta temporada, on es manté en vuitena posició de la general, després d’una primera meitat de campionat molt regular.

Qui acompanyarà Hulkenberg a l’equip encara està per veure’s, ja que tot sembla indicar que Sergio Perez continuarà un altre any més gràcies al gran suport de Telmex, i també gràcies a les grans actuacions que ha fet aquest any de forma puntual. A més, en aquestes últimes proves del certamen s’ha vist al mexicà molt més calmat, cosa que li podria ajudar a mantenir el seu seient a Force India. No obstant això, no es descarta que pilots com Dani Juncadella puguin amenaçar la seva posició, encara que realment actualment hi ha poques opcions que sigui així.

Aquestes han estat les paraules de Nico Hulkenberg respecte a la seva renovació amb Force India:

“És bo poder confirmar els meus plans per a la próxima temporada. Aquest és un equip que conec molt bé i en el qual he gaudit d’un gran any amb alguns resultats molt bons. L’equip té grans ambicions i creiem que podem fer novament una unió competitiva l’any que ve. Tenim un gran soci tan fort com és Mercedes i tots en l’equip se senten molt motivats i amb ganes d’aconseguir molts més èxits. Tinc molt bones sensacions per al 2015 i hi ha molt per al que sentir-se emocionat, ja que construirem sobre els resultats que hem aconseguit aquest any”.

D’altra banda, Vijay Mallya, cap d’equip de Force India, ha declarat el següent sobre aquesta decisió que ha pres el seu equip:

“Tots a l’equip estan encantats veient a Nico novament com a pilot del nostre equip per a la temporada que ve. Nosaltres tenim molt bones valoracions i ell ha fet un gran treball aconseguint constantment punts crucials per al Campionat de Constructors. El coneixem molt bé, és un gran pilot i sap com motivar a l’equip. Estic convençut que és un dels millors talents de la graella i em sento orgullós perquè continuï competint amb els colors de Sàhara Force Índia”.