Amb la pista mullada des de primera hora i amb la pluja present al llarg del matí, els pilots de Moto2™ i Moto3™ presents en el traçat andalús només han pogut aprofitar unes hores de la tarda en aquest segon dia d’entrenaments.


Les condicions meteorològiques que hi ha hagut avui a Jerez s’han limitat a unes poques hores l’activitat a la pista. El traçat ha despertat mullat i quan semblava que començava a estar en bones condicions, de nou la pluja ha retingut a la majoria de pilots en els seus garatges. Només a partir de les quatre de la tarda i fins al tancament de la pista, dues hores més tard, els equips han pogut abordar part del programa de treball previst per a aquesta jornada.

Jonas Folger (AGR) ha signat el crono més ràpid del dia, amb 1.45.773, gairebé tres segons més lent que la referència d’ahir, anotada per Zarco amb 1’42.900. L’alemany només ha completat sis girs abans de deixar les seves proves per a l’última jornada.

El duo de l’Idemitsu Honda Team Àsia, Azlan Shah i Takaaki Nakagami, s’ha situat a continuació, tot i que amb registres a 2 segons de Folger.

Robin Mulhauser (Technomag) ha estat l’últim a rodar per sota de 1’50.

El Campió del Món Tito Rabat ha estat sisè després de 41 voltes, a l’esquena de Louis Rossi (Tasca Racing), mentre que el seu company d’escuderia a l’Estrella Galícia Marc VDS, Alex Marquez ha registrat gairebé 15 voltes amb un millor crono de 1’56.827.

El debutant Àlex Rins (Paginas Amarillas HP 40), que ahir va realitzar la seva primera presa de contacte amb la seva nova moto, ha volgut aprofitar el dia per continuar sumant quilòmetres i continuar amb el seu procés d’adaptació a la categoria de Moto2.

El seu company d’equip Luis Salom tenia previst provar el xassís de 2015 de l’enginyeria alemanya Kalex però han desistit de la idea ja que la pista no ha arribat a estar totalment seca en cap moment del dia.

Demà se celebrarà la tercera i última jornada d’entrenaments, a l’espera d’una sessió que permeti als pilots esgotar el temps en pista.

Press Release MotoGP.com