Condicions complicades en la segona jornada del Test a Jerez de la Frontera. El debutant espanyol de l’equip Aspar Jorge Martín ha encapçalat la taula de temps de Moto3™.


Els pronòstics de pluja s’han complert i la segona jornada d’entrenaments ha vist poca acció a la pista de Jerez, que ha estat molt humida al llarg de tota la sessió.

El jove pilot espanyol del Team Aspar, Jorge Martín, que ahir es va estrenar al manillar de la muntura Mahindra, s’ha situat primer a la classificació de Moto3 amb un temps de 1.52.228.

“Al principi del dia hem sortit a pista amb gomes d’aigua i la veritat és que m’he sentit molt còmode rodant amb aquesta moto sobre l’asfalt mullat. Després hem estat els primers a sortir a pista amb gomes llises”, ha explicat Martín, el campió de la Rookies Cup de 2014. “Pecco i jo hem sortit junts i hem tirat un de l’altre, aquí és quan he aconseguit el meu millor temps del dia. Avui hem fet proves amb el fre motor i també hem muntat la mateixa relació de canvi que Pecco i en Juanfran, m’ha agradat molt. Tot i que la jornada ha resultat bastant estranya, avui s’han tret poques conclusions”.

El seu company Francesco Bagnaia li ha secundat amb un crono a només 47 mil·lèsimes i el tercer dels pilots de l’escuderia, Juanfran Guevara ha estat quart amb 1.53.756, precedit pel txec Jakub Kornfeil, l’única KTM en el top cinc d’una classificació que han completat Niccolò Antonelli (Ongetta Racing), Karel Hanika (Red Bull KTM Ajo) i Jules Danilo (Ongetta).

Press Release MotoGP.com