Fernando Alonso serà l’encarregat d’estrenar el nou McLaren MCL33 d’aquest 2018. L’asturià pilotarà el nou monoplaça el dilluns 26 de febrer al primer dia de test de pretemporada al Circuit de Barcelona-Catalunya.


La Pretemporada de la Formula 1 s’acosta i està a la mateixa cantonada. Les ganes de tornar a començar una nova campanya i veure totes les novetats que es lluiran els propers mesos són moltes. Per això, una simple alineació per als test ja atreu al públic de cara al que s’acosta a les pròximes setmanes.

I aquest ha estat el cas. Segons ha revelat el portal americà Motorsport.com, l’alineació de McLaren F1 Team per als primers quatre dies de test ja està establerta. L’encarregat de debutar amb el nou MCL33 propulsat amb motor Renault serà Fernando Alonso, qui ja ho va fer anys enrere amb els nous monoplaces de la formació de Woking.

Alonso es pujarà al McLaren tant el dilluns 26 de febrer com el dimecres 28, mentre que Stoffel Vandoorne s’encarregarà d’agafar el relleu el dimarts 27 i el dijous 1 de març.

Abans de tot això, el monoplaça serà presentat el proper 23 de febrer de forma online, mentre que poc després es realitzaran dues jornades de ‘filming day’ per posar en pista el cotxe i fer els primers quilòmetres.

A tot això, encara es desconeix l’alineació de cara a la segona setmana de test al Circuit de Barcelona-Catalunya del 6 al 9 de març. A més, la resta d’equips tampoc s’han manifestat encara sobre qui i quan es pujaran els seus pilots als seus monoplaces respectius durant la primera setmana de test.

No obstant això, en els propers dies s’aniran anunciant les alineacions i des de FormulaRapida.net els anirem informant al detall de quins pilots es podran veure rodar a pista durant els primers quatre dies dels entrenaments hivernals de la nova Formula 1 de 2018.