El pilot suec Felix Rosenqvist es disposa a participar en una altra categoria, ja que també es converteix en pilot de Fórmula E per a l’equip Mahindra Racing.

 

Després de passar diversos anys a la Fórmula Renault 2.0, on el suec va ser Campió de la NEZ; i cinc anys a la Fórmula 3 fins que va ser coronat com a campió d’Europa de la temporada passada amb Prema Powerteam, Felix Rosenqvist està prenent una dimensió polivalent aquesta temporada. De fet, ha competit mínim un cop a ni més ni menys que sis categories aquesta temporada, com ho són la Indy Lights, Blancpain GT, ADAC GT Masters o, més recentment, en substitució d’Esteban Ocon al DTM, ja que el francès ha estat promogut a la Fórmula 1. Ell diu:

“Estic encantat d’unir-me a Mahindra Racing en aquest moment tan emocionant. Córrer a la Fórmula E serà una cosa realment nova per a mi. És un pas cap a allò desconegut, però he tingut una molt càlida benvinguda per part de Mahindra Racing i tinc un fort i experimentat company d’equip, Nick [Heidfeld].”

El pilot alemany, de fet, ha estat confirmat per a una tercera temporada dins l’equip. Felix Rosenqvist és el quart ‘rookie’ a ser anunciat per a aquesta temporada amb José María López (DS Virgin), Maro Engel (Venturi) i Adam Carroll (Jaguar). Com que estem a punt de començar les proves de pretemporada a Donnington Park, tots els equips excepte Jaguar i NEXTEC TCR ja han anunciat les seves alineacions de pilots per a la temporada 2016-2017.

L’arribada de Felix Rosenqvist a la sèrie confirma l’interès que Mercedes té en el campionat de Fórmula E encara que no es fixa per a ser confirmada com a equip abans d’uns quants anys.