Felip Drugovich s’ha proclamat campió del MRF Challenge hindú a l’última ronda del campionat, disputada al circuit de Madras, a Chennai. El brasiler ha assegurat matemàticament el títol a la primera de les quatre curses i ha guanyat les dues últimes per acabar la temporada amb deu triomfs.


A la primera cursa, Rinus Van Kalmthout no va trigar a obrir forat respecte als seus rivals Presley Martono i Felipe Drugovich. L’holandès es va mantenir durant tota la cursa amb un avantatge al voltant dels sis segons i va guanyar la cursa còmodament.

Darrere d’ell, Drugovich i Martono lluitaven per la segona plaça fins que el brasiler es va sortir de pista i va decidir conformar-se amb la tercera plaça, que el deixava 81 punts per davant a la general del seu rival, que no era altre que l’indonesi; un marge suficient per decidir matemàticament el títol. Així, l’actual subcampió de la F4 Alemanya s’ha alçat amb el seu primer títol en monoplaces.

La segona cursa començava, per tant, amb el títol ja decidit. L’inici va ser una autèntica bogeria, amb un accident múltiple entre Perdana Putra Minang, Manuel Maldonado i Pavan Ravishankar. Més endavant, el poleman, Alex Karkosik, va cometre un error i es va retirar. Gairebé al mateix temps, Van Kalmthout va colpejar a Julien Falchero i el va obligar a abandonar.

Amb tants abandonaments, la cursa es va aturar. En reprendre’s, Danial Frost estava al capdavant, seguit de Martono i Van Kalmthout. En la volta 10, el singapurenc es va sortir i va caure fins a la tercera plaça. Van Kalmthout també va tenir un petit problema i li va facilitar la victòria a Martono. Van Kalmthout va ser segon i Frost tercer. El ja proclamat campió Drugovich només va poder ser sisè.

Tot el contrari va succeir en la tercera, en la qual Drugovich va superar Martono a la volta 4, després d’una resortida d’un SC, i es va emportar una victòria dominant. L’indonesi va ser segon amb Van Kalmthout tercer.

Amb nou victòries al llarg de la temporada, Drugovich va voler aprofitar la seva última oportunitat per aconseguir la desena i va superar el Poleman, Van Kalmthout, que es va conformar amb la segona posició i no va poder disputar-li al brasiler la possibilitat d’obtenir la seva desena victòria, xifra rècord en la categoria. Martono va ser tercer.

Així conclou la temporada 2017-18 de l’MRF Challenge, amb Drugovich com a clar campió amb 334 punts. Martono queda subcampió i Van Kalmthout tercer.