Augusto Farfus ha estat el més ràpid en la segona sessió classificatòria del DTM al circuit Park Zandvoort a Holanda, aconseguint un nou triplet per BMW amb Wittmann i Martin just darrere d’ell.

La sessió classificatòria s’iniciava amb la noticia de que Paul Di Resta no prendria part en aquesta degut a un problema de motor, patit en la tercera sessió d’entrenaments lliures.

Després de les primeres voltes d’escalfament, Jamie Green iniciava la classificació en primera posició amb 1:27.673, just abans de que els BMW passessin al davant amb Augusto Farfus liderant a mitja sessió amb un 1:27.475 per davant dels seus companys de marca, Marco Wittmann i Maxime Martin.

Amb uns minuts d’inactivat en pista, Timo Glock guanyador de la cursa d’ahir, trencava el silenci en busca d’una volta sense trànsit, fet que no passaria ja que trobaria a Edoardo Mortara pel mig. L’alemany tot seguit faria el mateix amb el pilot italià. Tot i això, aquesta no seria la única situació de bloqueig.

Gairebé ningú millorava els seus temps. Augusto Farfus s’assegurava la pole position i els tres punts per a aquesta, seguit dels BMW de Wittmann i Martin. Jamie Green amb l’Audi s’aconseguia col·lar a la festa de BMW, amb Glock cinquè.

Per darrere, el líder del campionat René Rast feia el sisè millor temps, per davant de Mike Rockenfeller i el millor Mercedes, Gary Paffett. Bruno Spengler i Maro Engel completen els 10 primers llocs.

Resultats:

1 Farfus 2 Wittmann 3 Martin 4 Green 5 Glock 6 Rast 7 Rockenfeller 8 Paffett 9 Spengler 10 Engel 11 Wickens 12 Ekström 13 Auer 14 Blomqvist 15 Duval 16 Müller 17 Mortara 18 Di Resta