A la categoria senior:

Eloi González sortia des de la pole position en una jornada la qual va ser molt accidentada. Ja que fins i tot vam veure dues banderes vermelles.
En tornar a sortir la bandera Verda, després de la primera bandera vermella, només al passar una volta vam tornar a veure un accident. Aquest cop del català Jan Duran de l’equip Monlau. Finalment, la victòria se la va emportar Eloi González amb una gran cursa.

Categoria Mini:

Jordi Fortuny va aturar la imbatibilitat de Bosco Arias que portava quatre victòries seguides, fet que fa en Jordi mantingui la segona posició al campionat i encara s’apropi més al pilot líder amb clares opcions de ser campió d’Espanya de la categoria Mini.

Categoria Junior:

Gran paper de la catalana Natalia Granada, que va estar entre les primeres posicions amb el Lando Norris camp. El Català Pol Chaos va fer una gran remuntada a la primera cursa per acabar en la segona posició. Fet que fa que el mundial estigui més obert. Però a la segona cursa va patir problemes mecànics, ja que no se li va engegar el cotxe.

Categoria KZ:

Gerard Cebrian va saber remuntar per aconseguir un podi que el manté amb clares opcions de aconseguir el campionat i el Valencià Dani Maciá va fer doble podi. Fet que el fa que estigui liderant el campionat de la categoria.