Jack Doohan va aconseguir la seva primera victòria a la Fórmula 2 aguantant els atacs de Ayumu Iwasa per a guanyar en la cursa sprint de Silverstone.

Jack Doohan va aconseguir una diferència de gairebé cinc segons d’avantatge de cara a la volta 16. Abans que Iwasa comencés a remuntar, marcant voltes ràpides en el seu intent de donar la primera plaça al seu equip.

Iwasa va marcar la volta ràpida dos girs més tard, reduint la diferència amb el líder a 3,5s, i després a 2,5s en la penúltima volta.

Però Doohan va aguantar per a assegurar-se la seva primera victòria a la Fórmula 2. Després d’haver pujat per última vegada pel cap alt del podi a Sotxi, a la Fórmula 3. La temporada passada.

Cursa 2:

Logan Sargeant ha estat aconseguit la victòria a la carrera llarga de la F2 en Silverstone. Disputada en condicions de sec i que s’ha vist alterada en els primers minuts per un esgarrifós accident de Roy Nissany i Dennis Hauger.

Tots dos han sortit miraculosament ben lliurats. El de Carlin ha aconseguit la seva primera victòria en Fórmula 2. Per davant de Théo Pourchaire. Que ha acabat segon i retallant punts en el campionat enfront del líder Felipe Drugovich. Quart al final. Liam Lawson ha completat el podi a Gran Bretanya.