Que s’aturin els rumors! Pascal Wehrlein ja ha firmat un acord amb l’equip Manor de Formula 1 per fer el seu debut aquesta temporada 2016.


FORMULARAPIDA.NET ha pogut saber que Pascal Wehrlein ha firmat ja un acord per l’equip Manor de Formula 1. L’alemany, jove pilot de Mercedes, ha tingut l’avantatge de que l’equip enguany competirà amb el motor de la marca de la estrella, que apart del motor, aportarà uns 4 milions d’euros al equip.

Wehrlein va resultar guanyador del DTM el passat 2015 competint per Mercedes-Benz, on va aconseguir dues victòries i 5 podis. A més a més, l’any passat va aconseguir convertir-se en el guanyador més jove d’una cursa del DTM amb només 20 anys. Amb el campionat igual, l’ex-pilot de DTM és el més jove en aconseguir el campionat alemany de turismes amb només 21 anys.

Recordar que l’alemany va iniciar la seva trajectòria amb Mercedes a mitjans del 2013 quan, la marca alemanya va incorporar al jove Pascal al DTM, tot i no haver fet pre-temporada i tot i competir a la Formula 3 Europea, que va haver de deixar. Un 2013 dur però útil, que el va permetre endur-se la seva primera victòria al DTM al Lausiztring, a finals de 2014.

Això el va permetre convertir-se amb pilot reserva a la Fórmula 1 dels equips Mercedes i Force India, i ara amb el campionat del DTM a la butxaca, després d’un hivern dur i de plenes negociacions, Pascal Wehrlein competirà en Formula 1.

Falta confirmació per part de Manor sobre qui serà el seu company d’equip. Amb Oliver Rowland descartat i la confirmació de Wehrlein, Alexander Rossi i Will Stevens semblen els més indicats per lluitar per aquest lloc, tot i si fem cas als rumors, Rio Haryanto també n’és un candidat.