Eric Gené brilla al Circuit Ricardo Tormo de Cheste, escenari de l’última cita de la pretemporada del TCR Spain, amb una pole position, una victòria i un segon lloc que li atorguen el subcampionat.

Sandro Pelatti, debutant a la divisió de turismes amb l’escuderia espanyola, es redimeix d’un problema tècnic en la jornada del dissabte amb una vuitena posició en la cita diumenge.

En la Winter Series de F4, Tim Gerhards i Lenny Ried protagonitzen remuntades i confirmen la seva progressió, així com les bones sensacions de l’equip, que s’acosta a la zona de punts.

“Eric Gené va lluitar i va demostrar una clara progressió. La seva actuació ens omple d’il·lusió i esperança de cara a la propera edició del TCR Spain”, assenyala Jaime Serrano, CEO de Monlau Motorsport.

“A la Winter Series de F4, tots dos pilots són debutants i aquests primers esdeveniments seran fonamentals de cara a la temporada regular. Poc a poc anem creixent i acostant-nos al top 10, un lloc on espero que ens instal·lem molt aviat”, assegura David Simón, Team Manager de Monlau Motul Technical School.

Eric Gené va ser el gran protagonista de Monlau Motul Technical School al cap de setmana de comiat de la pretemporada del TCR Spain i la segona cita de la Winter Series de Fórmula 4. En la categoria de turismes, el pilot català va signar una pole position, una victòria i un segon lloc a les dues curses puntuables per a alçar-se amb el subcampionat. Gené va compartir estructura aquest cap de setmana amb l’experimentat italià Sandro Pelatti, que després de patir problemes tècnics el dissabte va completar la reunió amb una vuitena plaça. Entre els monoplaces, Tim Gerhards i Lenny Ried, van protagonitzar tres curses a la remuntada que van tancar amb un 12è i 23è lloc, respectivament, com a millor resultat.

Gené, que a Jerez ja va mostrar pinzellades del seu talent al volant d’un turisme TCR amb una pole position i dos podis, arribava a València amb gana de victòria. Aquest ambiciós repte va començar a forjar-se en els lliures, que va concloure amb el millor temps, aperitiu perfecte de cara a la classificació. Arribat aquest moment, el fill del llegat Jordi Gené va ser també el més ràpid a la Q1 (1:40.735) i a la Q2 (1:40.739), combinant en ambdues regularitat i rapidesa per fer-se amb la posició de privilegi per a la primera prova i la màxima dotació de punts en disputa. Arribada la cursa, el pilot Monlau Motul va dominar els 25 minuts més una volta al volant del seu CUPRA León Competición.

En la jornada diumenge, que incloïa una cursa amb graella invertida respecte als resultats de la ‘Qualy’ 2, el sabadellenc va protagonitzar una espectacular remuntada des de la novena posició de sortida fins a la segona. Malgrat tot, Gené va tancar escassament el seu segon cap de setmana de competició a la categoria TCR amb les millors sensacions de cara a la temporada regular, que donarà començament al maig.

En aquest segon dia va arribar, al final, el debut del segon pilot Monlau Motul en l’esdeveniment, l’italià Sandro Pelatti, que va aparcar els problemes tècnics del dissabte per imprimir un molt bon ritme en cursa i creuar la bandera a quadres en vuitena posició.

Els pilots Monlau Motul segueixen sumant experiència en la F4

Monlau Motul Technical School afrontava el segon esdeveniment de la Winter Series de F4 amb el repte de seguir acumulant experiència de cara a la campanya regular de la F4 Espanyola. El neerlandès Tim Gerhards va demostrar la seva evolució als comandaments del Tatuus-Abarth, monoplaça que és nou per a ell, amb tres curses a la remuntada: de la 29a posició de sortida a la 22a en la primera, de la 21a a la 12a en la segona – el seu millor resultat de l’esdeveniment– i de la 23a a la 16a en la tercera i definitiva. Més problemes va tenir Lenny Ried, obligat a abandonar en la primera cursa i abocat a un diumenge de recuperacions des de posicions endarrerides de sortida. L’alemany, també debutant en la disciplina, va ascendir fins al 27è lloc en la primera prova diumenge i va escalar 10 posicions en la segona, on va veure la bandera a quadres el 23è.

David Simón, Team Manager de Monlau Motul, remarca l’evolució dels pilots de F4: “Tots dos debuten a la categoria i aquests primers quilòmetres que estan fent són clau de cara a la temporada regular. La seva adaptació al monoplaça avança poc a poc i, en aquesta ocasió, tots dos van firmar bones curses amb remuntades destacades. Tim va quedar a prop dels punts i Lenny, malgrat els problemes a la prova inicial, va aconseguir també recuperar unes quantes posicions. Poc a poc anem creixent i ens acostem al top 10, un lloc on, espero que ens instal·lem molt aviat”.

Jaime Serrano, CEO de Monlau Motorsport, valora l’actuació dels pilots del TCR Spain: “El resultat d’Eric Gené aquest cap de setmana és magnífic. Va protagonitzar unes molt bones curses, demostrant velocitat, capacitat de lluita i una progressió clarament ascendent