En el tercer i últim enfrontament, Enzo Valente (FRA) va ser el més ràpid dels tres finalistes i també el més consistent en no cometre errors. La seva actitud, la seva ment i el seu estat físic també van ser apreciats durant els dos dies, va acabar per davant de Nicky Hays (Estats Units) i Luigi Coluccio (ITA).

Molt commogut a la cerimònia de premis a les instal·lacions de l’Acadèmia FFSA, Enzo va rebre un xec gegant que simbolitza la dotació de Richard Mille, qui li ofereix la temporada 2019 al Campionat de França F4. Gràcies al suport i la passió de Richard Mille, aquesta és la primera vegada que un fabricant, Birel ART, ha pogut oferir un volant d’aquest tipus als millors pilots de la seva marca i un prestigiós premi que valida el concepte de primer pont real entre el kàrting i el cotxe. Enzo lluirà els colors de Richard Mille durant la propera temporada.

Enzo Valente

Sempre a la cruïlla de la innovació i la passió, amb Birel ART, Richard Mille està llançant una veritable operació per a la detecció de joves talents alhora que crea un veritable pont entre el karting i els cotxes.

Des de la seva creació el 2001, la prestigiosa marca de rellotges Richard Mille s’ha associat amb esportistes famosos com Rafael Nadal (tennis), Bubba Watson (golf), Alexis Pinturault (esquí) i els pilots de carreres Alain Prost, Sebastien Ogier, Felipe Massa, Romain Grosjean i Charles Leclerc, entre d’altres.

“Sóc un veritable entusiasta dels esports”, va dir el fundador. “En particular, hi ha una forta sinergia entre els rellotges que fabriquem i les carreres de cotxes. Estic encantat que la nostra empresa tingui l’oportunitat d’exercir un paper actiu en l’aparició de joves talents juntament amb Birel ART“.