Uriel Hidalgo, pilot de motociclisme, sap perfectament quins són els seus objectius actuals i què vol aconseguir en el futur

Uriel Hidalgo té clar quin és el seu camí per a poder triomfar. En aquests moments, és molt ambiciós i es veu capaç de tot.

Actualment, competeix en el Campionat de Drift Track i en el SBK 300.

PREGUNTA: QUI ÉS URIEL HIDALGO?

Uriel Hidalgo: Soc un noi que fa més de sis anys que competeix en el món del motociclisme. Vaig començar per passió, ja que m’agradava molt l’esport, però amb el pas del temps s’ha convertit en la meva vida.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

UH: El meu pare tenia una moto quan era més jove, i jo m’hi fixava molt quan s’hi pujava. A més a més, un dia vaig veure a uns nens competint en un kàrting, i això va fer que jo també volgués formar part de l’esport.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

UH: Em va molestar no poder entrenar amb la moto. Anímicament, em va afectar, ja que estava molt motivat per competir. No obstant això, m’ho vaig prendre com un temps per descansar i millorar físicament.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

UH: Pot ser dificil, però té molts beneficis. En el meu cas faig dos campionats: l’SBK 300 i el Campionat de Drift Track. Tanmateix, el Campionat de Drift Track l’utilitzo per preparar-me de cara al SBK 300.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

UH: Sí. Intento estar relaxat, pensar en la feina prèvia i mirar videos. Intento no pensar-hi gaire per no tenir tanta pressió.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

UH: Fora de la pista som amics, però a l’hora de competir, tot canvia.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

UH: Em vaig perdre les dues primeres curses, així que la temporada la vaig començar a València amb una moto totalment nova per a mi, la Kawasaki 400. Vaig començar la cursa sense haver provat la moto, ja que vam tenir problemes previs. Tot i això, estic content, ja que a la primera cursa vam quedar primers respecte a totes les Kawasaki i quarts en la classificació general. A la segona cursa que vaig fer vam quedar segons en la categoria Kawasaki i en la general també vam fer un bon paper.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

UH: El meu objectiu és arribar el més lluny possible, que en el meu cas seria competir a MotoGP. Ara mateix, prefereixo pensar en el present i fer-ho el millor possible.