Nikita Bedrin, pilot de PHM Racing a la Fórmula 3, comenta que, en aquests moments, el rendiment de l’equip no és el desitjat

Nikita Bedrin té clar que PHM Racing no està tenint el rendiment esperat. No obstant això, no es dona per vençut. El seu somni és córrer a la Fórmula 1, però ara mateix està centrat a millorar com a pilot i ajudar en tot el que pugui a l’equip.

PREGUNTA: QUI ÉS NIKITA BEDRIN?

Nikita Bedrin: Soc Nikita Bedrin, pilot rus que actualment competeix a l’equip PHM Racing de Fórmula 3.

P: QUI ET VA INTRODUIR EN L’ESPORT?

NB: El meu pare, a través del kàrting.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

NB: Depèn. Intento no pensar-hi gaire, estar tranquil i no pensar en el futur. No obstant això, hi ha moments on és impossible no donar-li voltes.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

NB: És bastant bona, som amics entre nosaltres. A la pista no som amics, però fora d’ella tenim una gran relació.

P: COM ÉS LA TEVA RELACIÓ AMB L’EQUIP?

NB: També tinc una bona relació. A vegades és complicat, ja que podem arribar a tenir diferents opinions, però és part de la feina. En general, tant la relació com la comunicació és bona, així que estic content amb això.

P: COM VALORES LA TEVA TEMPORADA?

NB: Ni bona ni dolenta. No vem començar on volíem, però sí que estic veient un progrès. He anant millorant en quant a resultats, veig una energia positiva.

P: COM CREUS QUE PODRÍEU MILLORAR COM A EQUIP?

NB: Tant jo com l’equip podem millorar, sempre hi ha alguna forma d’obtenir un millor rendiment. En el meu cas personal, soc un rookie, així que cada vegada que surto a la pista aprenc coses noves.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

NB: El meu objectiu és arribar a la Fórmula 1. Però primer s’han d’obtenir bons resultats a la Fórmula 3 i a la Fórmula 2. En aquests moments, el que vull és millorar individualment i que alhora l’equip vagi tenint un millor rendiment.