Martí Bañeres, pilot de motocròs, sap perfectament el que suposa tenir èxit en el món del motor actualment

PREGUNTA: QUI ÉS MARTÍ BAÑERES?

Martí Bañeres: Soc un noi a qui li agraden molt les motos. El meu pare em va introduir en aquest món i, gràcies a ell, en aquests moments aspiro a ser campió algun dia.

P: COM VA SER EL TEU INICI EN AQUEST MÓN?

MB: La meva primera moto va ser una Mecatecno, una motocicleta elèctrica petita. Vaig començar a anar amb la moto quan tenia quatre anys, i la feia servir en un descampat. Més endavant ja vaig tenir una moto de 50cc i, finalment, una de marxes.

P: COM VAS VIURE LA PANDÈMIA?

MB: Em va afectar molt. Soc una persona a qui li agrada sortir molt, i de cop haver d’estar tancat a casa va ser impactant. No obstant això, vaig aprofitar per fer exercici físic.

P: ÉS COMPLICAT COMPETIR EN DIFERENTS COMPETICIONS DURANT EL MATEIX ANY?

MB: Crec que no. Acostumo a participar en diferents campionats durant la temporada i, a més a més, les competicions intenten no coincidir amb cap altra.

P: PENSES MOLT EN LES CURSES ABANS DE DISPUTAR-LES?

MB: Sí. Sobretot a les sortides. Sempre ho analitzo tot.

P: TENS UNA BONA RELACIÓ AMB TOTS ELS RIVALS?

MB: Durant les curses, no acabem de ser amics entre nosaltres, però quan ja s’ha acabat el moment de competir, ens portem molt bé. En general, crec que tinc una bona relació amb tothom.

P: COM VEUS EL TEU FUTUR? QUINS SÓN ELS TEUS OBJECTIUS?

MB: El meu objectiu principal és ser Campió del Món. És molt complicat, per això voldria treballar en una feina que estigués relacionada amb el món de les motos.