NÜRENBERG, ALEMANYA – Niko Kari ha estat el més ràpid en els entrenaments lliures de la FIA Formula 3 Europea al circuit urbà del Norisring (Nürnberg, Alemanya). El jove de Red Bull que debuta en aquest traçat, ha estat seguit pels també debutants, Anthoine Hubert i Guanyu Zhou.

Cap de setmana estrany i pintoresc, així és com es presenta el Norisring per a la graella de Formula 3 on només hi ha 20 pilots, degut a la lesió de Zhi Cong Li a Austria i la no participació de Arjun Maini amb l’equip T-Sport.

Tot i això, William Buller torna a la categoria per ocupar el seient vuit del Raoul Hyman al equip Carlin. Seient que anava a ser ocupar per Nelson Piquet a Pau i que a Spielberg, va ser Weiron Tan qui s’hi va pujar.

Els pilots de Fórmula 3 avui han tingut la tasca de netejar una pista molt bruta. És per això que els temps de referència s’han marcat en la segona tanda.

Pel que fa a la primera, Mikkel Jensen (kfteile24 Mücke Motorsport) ha estat el més ràpid amb un 49.210 seg, essent 73 mil·lèsimes més ràpid que el líder del campionat Lance Stroll (Prema Powerteam). Guanyu Zhou(Motopark) ha acabat tercer seguit de George Russell (Hitech GP) i Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing).

En la segona sessió, la calor ha anat en augment i hem vist com eren els debutants qui farien la millor gesta ambNiko Kari (Motopark) marcant el millor temps amb un 48.776 seg, 52 mil·lèsimes més ràpid que un altre debutant, Anthoine Hubert. Guanyu Zhou segueix en la tercera posició mentre que el guanyador aquí l’any passat, Maximilian Günther (Prema Powerteam) ha estat quart.

La graella de la Formula 3 tornarà a la pista a les 15:15 en motiu de la primera sessió classificatòria.