Els germans Campions del Món de MotoGP™ i Moto3™ han compartit amb tots els aficionats que s’han apropat a la seva ciutat natal, l’alegria pels èxits aconseguits en el Campionat del Món de MotoGP de 2014.


Aquest any, Marc i Alex Márquez han aconseguit una fita històrica en el món del motociclisme; en els 66 anys d’història del campionat, aquesta ha estat la primera vegada que dos germans s’han coronat campions del món en la mateixa temporada -Marc Márquez en la categoria de MotoGP i Àlex Márquez en Moto3-.

En els actes organitzats aquesta tarda, els pupils d’Emilio Alzamora han estat rebuts per la corporació Municipal a l’Ajuntament de Cervera, on els dos germans han signat en el Llibre d’Honor. Posteriorment, Àlex i Marc han sortit al balcó a saludar els aficionats congregats davant del consistori.

A la tarda, els dos campions han participat en una popular rua festiva pels carrers de la ciutat, on han tingut l’oportunitat de saludar els nombrosos aficionats que els han acompanyat.

La comitiva ha conclòs en arribar a la plaça de l’escola, on Marc i Àlex s’han dirigit als milers d’aficionats des d’un gran escenari. Després d’agrair el seu suport i el de tot el seu equip Estrella Galicia 0,0, la festa ha conclòs amb un espectacle pirotècnic que ha posat el punt i final a la celebració.

“Avui ha estat un dia molt bonic i especial. Aquest any el temps ha acompanyat, perquè tot i que ha fet una mica de fred, almenys no ha plogut com l’any passat”, ha apuntat el doble campió del món de MotoGP. “Ha estat molt emotiu veure a tota la gent del poble, cares conegudes i a tota la gent que s’ha desplaçat fins aquí per celebrar els nostres dos títols, el del meu germà i el meu. Tot això ens fa veure que el que hem aconseguit és una cosa molt gran i ens dóna molta motivació de cara a l’any que ve”.

Alex Márquez ha comentat: “Ha estat un dia molt especial al costat de la gent de Cervera i tots els que han vingut de fora. Volem que els aficionats sentin aquest títol com a seu, perquè sense el seu suport no hagués estat possible. L’any passat, en la celebració que vam fer aquí mateix, vam prometre que vindríem amb dos títols i ho hem aconseguit. Ha estat un any molt llarg i difícil, en què s’ha hagut de treballar molt. Ara toca descansar una mica i gaudir amb el meu germà dels títols, però ja tinc ganes d’encarar nous reptes”.

Press Release MotoGP.com