+L’esdeveniment tindrà lloc els dies 23 i 24 de juliol amb entrada general gratuïta. Es poden adquirir entrades de pàdoc per 10€.  

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- En poc més d’un mes, el FIA World Endurance Championship (WEC) aterrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya per preparar la temporada 2019-2020. El certamen de primer nivell, el quart campionat del món que visita aquest any el Circuit –després de Ral·licross, Formula 1® i MotoGP™–, ha confirmat ja una nombrosa participació. En total, 33 inscrits d’11 nacionalitats diferents repartits en 4 categories i representant 4 prestigioses marques.

La vuitena temporada del FIA WEC es posarà en marxa els dies 23 i 24 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la celebració del FIA WEC Prologue, nom que adopten les dues jornades de test oficials abans de posar en marxa la caravana mundialista de curses al setembre. Les 33 participacions confirmades es divideixen segons les categories de prototips i GTEs; LMP1, LMP2, LMGTE Pro i LMGTE Am; i representen 11 nacions diferents; Regne Unit (9), Alemanya (6), Itàlia (5), el Japó (3), Suïssa (3), Rússia (2), Estats Units (1), la Xina (1), França (1), Holanda (1) i Dinamarca (1). El certamen reunirà quatre de les marques més prestigioses: Toyota, Aston Martin, Ferrari i Porsche.

El FIA WEC Prologue promet emocions fortes, i el Circuit brindarà l’oportunitat de presenciar-ho de forma gratuïta. La temporada 2018-2019 que s’acaba de tancar amb Fernando Alonso proclamant-se campió del món, ha deixat imatges úniques d’autèntiques batalles a la pista. Els aficionats podran gaudir dels dos dies de test de forma gratuïta. Existeix la possibilitat d’obtenir entrada de pàdoc per viure-ho tot des de l’epicentre de l’activitat, i té un preu de 10€. Quatre dies abans (el 19 i 20 de juliol) se celebrarà una cita de les European Le Mans Series. Els amants de la resistència podran viure els dos esdeveniments esportius per només 15€, amb accés a pàdoc inclòs. Les entrades es poden adquirir a www.circuit.cat