Maurizio Arrivabene ha confirmat a la premsa italiana que el projecte de la Scuderia per a aquest 2015, el 666, ha passat totes les proves del ‘Crash Test’, i estarà a punt per ser presentat de forma ‘online’ a finals de gener i estar en perfectes condicions per al primer dia de test a Jerez.


El nou cap d’equip de Ferrari, Maurizio Arrivabene, va confirmar recentment a la premsa italiana que el nou monoplaça del 2015, anomenat per ara com el projecte 666, ha pogut completar bé totes les proves del ‘Crash Test’, i arribarà sense cap problema als tests inicials que se celebraran a partir de l’1 de febrer al circuit andalús de Jerez.

A més, l’italià ha confirmat a la revista italiana ‘Omnicorse’ que el nou monoplaça que pilotaran al 2015 Sebastian Vettel i Kimi Räikkönen “es presentarà a finals de gener des del web oficial de l’equip”.

A més Arrivabene va voler afegir: “La raó és molt senzilla. Els enginyers m’han dit que, per preparar-se per una presentació com en la d’aquests últims anys, es triga fins a tres dies. Això és massa temps en una fase en la què prefereixo que el treball s’inverteixi en el desenvolupament del nou cotxe”.