Robert Kubica ha posat fi a mesos i mesos d’especulacions que el situaven en altres marques com Hyundai o Citroën i, fins i tot, el seu adéu al Mundial de Ral·lis. Finalment, el polonès ha anunciat que seguirà amb Ford el 2015 (patrocinat per la petroliera LOTOS), on correrà totes les proves del proper campionat.


Per a la seva segona temporada dins la categoria reina, Kubica, de 30 anys, vencedor d’un Gran Premi de Fórmula 1, s’asseurà de nou al volant d’un Ford Fiesta RS WRC, patrocinat per la petroliera LOTOS, en el qual portarà com a copilot a Maciek Szczepaniak.

“Després d’analitzar la situació, he decidit continuar en el WRC, que segueix sent el repte més gran per a mi”, ha dit Kubica, que ha admès que a l’octubre va valorar la possibilitat de tornar a competir en circuits.

“M’ha portat bastant temps prendre una decisió, encara que no em trobava pressionat en absolut. Volia estar segur d’això i no precipitar-me. Es produiran algunes novetats més que estan en camí, però les anunciaré més tard.”

En un comunicat publicat per l’equip de Kubica es pot llegir: “Robert i Maciek coneixen les tretze proves del Campionat del Món. No obstant això, afronten aquest repte amb humilitat, amb l’objectiu de ser consistents i incrementar la seva experiència, la qual serà crucial per confirmar les capacitats demostrades ja en la seva primera temporada completa competint en els ral·lis més exigents del món.”

La primera participació de Kubica en 2015 tindrà lloc al Ral·li Monte-Carlo (22-25 de gener), la prova que va liderar aquest any, en el seu debut amb un Fiesta RS, al costat de Szczepaniak.

Nota de Premsa de WRC.com