El Circuit acollirà l’arribada del RBF, el festival de música urbana més important d’Europa i el que ven més entrades en tot l’Estat

Els amants dels festivals i de la música ja poden marcar al calendari una cita pel proper estiu al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es tracta del Reggaeton Beach Festival, un esdeveniment musical que recalarà al recinte esportiu els dies 20 i 21 de juliol de 2024.

Així s’ha acordat entre Josep Lluís Santamaría, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, i Ivan Sanahuja, CEO de Reggaeton Beach Festival, donant a conèixer la nova ubicació i les dates del festival musical per a l’edició de 2024.

La celebració de l’esdeveniment a les instal·lacions del Circuit suposa ampliar la seva línia de negoci i diversificar la seva activitat, seguint les bases del Pla Estratègic, que contempla que la instal·lació continuï sent un referent mundial en l’àmbit de la competició, però també una infraestructura per a desenvolupar projectes vinculats a altres àrees com l’entreteniment, amb el compromís inequívoc amb la sostenibilitat i el respecte pel territori. Per això, el Circuit de Barcelona-Catalunya compta amb 25 hectàrees d’àrees que possibiliten l’organització d’esdeveniments singulars vinculats al món de l’entreteniment i l’oci, àmplies zones d’aparcament, espais diàfans i edificis polivalents que permeten donar cabuda a qualsevol tipus d’esdeveniment.

La celebració del Reggaeton Beach Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya permetrà acollir a molts més fans que enguany s’han quedat molt d’hora sense entrades, a l’incrementar l’aforament de forma notable fins a les 50.000 persones diàries.

L’esdeveniment es durà a terme en diferents espais del recinte, amb un escenari central al pàdoc, i es desenvoluparà en un horari diürn que garanteixi que no es produirà cap externalitat negativa als municipis propers a la instal·lació. A més dels concerts amb els millors artistes de reggaeton del moment també hi haurà atraccions aquàtiques, mercat de productes locals, food trucks de menjars del món (amb opcions veganes i vegetarianes), tallers de perruqueria, bellesa, autodefensa i ball, a més dels clàssics passacarrers i batucades que animen aquest esdeveniment diürn pensat per a totes les edats.

Sobre Reggaeton Beach Festival

Reggaeton Beach Festival (RBF) és l’esdeveniment de música urbana més important d’Europa i el que ven és entrades en tot l’Estat. Creat per l’empresa DQuality de Badalona al 2017, ha preservat la seva independència davant l’arribada dels fons d’inversió a aquest sector. La seva 1a edició va ser en la citada població i des de llavors no ha parat de créixer i d’arribar a nous destins. Enguany ha complert la 5a edició visitant 11 poblacions diferents, totes de marcat interès turístic com Barcelona, Madrid, Benidorm, Marbella, Mallorca, Santander, Avilés, Nigrán, Pontevedra, Torrevieja o Oropesa del Mar. A més de portar a Espanya els millors artistes de reggaeton del moment, RBF ofereix un pack d’activitats culturals i d’oci desbordant amb atraccions aquàtiques, mercats, tallers, etc… És un festival que promou valors com el respecte als veïns en horari diürn, la sostenibilitat i respecte al medi ambient i a l’entorn, tolerància zero amb la violència masclista i campanyes pel consum responsable, combatre el joc i afavorir la integració i la igualtat. El retorn econòmic de RBF per a les 11 seus on estarà aquest estiu supera els 120 milions d’euros a més de la gran promoció del turisme de festivals i els milers de llocs de treball locals que crea a cada esdeveniment.